Ordu Tribün Gazetesi'ni kınıyoruz.

Ordu Tribün Gazetesi'ni kınıyoruz.

Orduspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklama ile Ordu Tribün Gazetesini yalan haber yapmakla itham ederek açıklama yayınladı Açıklamada ; Ordu Tribün Gazetesi’nde yayınlanan asılsız haberlere üzülerek muhatap kaldık. Ortaya atılan iftiraları duymaktan key

Ordu Tribün Gazetesi'ni kınıyoruz

Orduspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklama ile Ordu Tribün Gazetesini yalan haber yapmakla itham ederek açıklama yayınladıorduspor-hacettepe-seyirci.jpg

Açıklamada ;

Ordu Tribün Gazetesi’nde yayınlanan asılsız haberlere üzülerek muhatap kaldık. Ortaya atılan iftiraları duymaktan keyiflenecek çok az sayıda bir zümre ve şahıslar için, koskoca Orduspor camiasını rencide etmeye çalışanları kınıyoruz.

Bizim tahayyülümüzde gazeteci; araştırma yapan, konuyu enine boyuna irdeleyen, yazdıkları ile takdir toplayan, doğrunun peşindeki kişidir. Yalan ve araştırma yapılmadan hazırlanan haberler sebebiyle sürekli tekzip yayınlamak zorunda kalıyoruz.

Onlarca yanlış bilgileri derleyip haber diye kamuoyuna sunan bu kişilere cevap vermek dahi bizlere zul gelmektedir. Ancak, Ordu halkı ve taraftarımızın bu yalanları düşünüp üzülmemeleri için doğrulardan bahsetme ihtiyacı doğmuştur.

1.       Fındıkkale firması, Orduspor Kulübü’nün 2012 yılı başından beri, ulaşım sponsorudur. Firmamız, Orduspor’a her fırsatta destek vermek için, sözleşmede yazılı sorumluluklarının çok üzerinde, ulaşımla ilgili ihtiyaçlarımıza ücretsiz cevap vermiştir.

2.       Habere konu edilen “Orduspor Otobüsü”nü, sporcularımız deplasmanlara mor beyaz kaplamalı otobüs ile gitsin diye, Fındıkkale ile ulaşım sponsorluğu sözleşmemiz olmasına rağmen, 236.800 TL ödeme yaparak, 27.12.2012 tarihinde Fındıkkale’den satın aldık. Araç Orduspor Kulübü Derneği’nin malı idi. Fındıkkale’den kiralama veya kira ücretini ödememe söz konusu değildir.

3.       Söz konusu otobüs Orduspor Kulübü Derneği’nin alıp sattığı ilk araç değildir. Orduspor’un menfaatleri düşünülerek, otobüsümüzün 27.05.2013 tarihinde satılması uygun görülmüştür. 255.000 TL karşılığında satışı gerçekleştirilmiştir.

4.       Otobüsün satış kararı alınmadan önce, Orduspor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları Süper Lig’e yükselmeyi garantilemiş ve uçakla seyahat etmek istemişlerdir. Sayın Bakan İdris Naim Şahin, takımımıza bir jest yaparak, uçak biletlerini kendisi satın almıştır.

5.       Orduspor Bayan Basketbol Takımı, söylendiği gibi, hiçbir zaman ortada kalmamıştır. Otobüsün yeni sahibinin, aracı birkaç gün kullanabilmemize izin vermesine rağmen, satışını gerçekleştirdiğimiz emanet aracı kullanmak istemedik. Sporcularımızın transferi için Tenay Turizm Ltd. Şti.’den 2.300 TL karşılığında ulaşım hizmeti alınıp, ücreti saat 15:00’da peşin olarak yatırılmıştır.

Kötü niyetli yapılan haberler, Orduspor Kulübü Derneği’ne maddi ve manevi zararlar vermiştir. Derneğimiz acz içinde gösterilmeye çalışılmıştır. Hiç çekinmeden yapılan bu yalan haberlerle, camiamızı küçük düşürmeye çalışan tüm sorumluları kınadığımızı ve bu şahıslara karşı dava dosyamızın hazırlandığını tüm camiamıza saygıyla duyururuz.

http://www.orduspor.org.tr/tr/haberdetay.php?id=1010

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.