ORDU SPORLUDAMI YOK?

ORDU SPORLUDAMI YOK?

Tıpkı takımlarını her sonuçta boyunlarına kravat misali asan illeri unutmuşuz gibi, ilin insanları da Ordu sporluluğunu mu yitirmek üzere? Sezon öncesi bu takımın iyi iken etrafında fır dönenler kötü günde uzak durmasına anlam veremiyorum. Tenkit edenle

ORDU SPORLUDAMI YOK?

 
Bu nasıl zihniyet, okula geldim bugün ,çocuklarda sarı kırmızı forma,”hayırdır” diyorum, “Galatasaray” yendi diyorlar. Yendikleri” Schalke mi ,Fener mi, Beşiktaş “mı diyorum, bakıyorlar..
 
Sanki Ordu spor ne gibi..
 
Tıpkı  takımlarını her sonuçta boyunlarına kravat misali asan illeri unutmuşuz gibi,  ilin insanları da Ordu sporluluğunu mu yitirmek üzere? Sezon öncesi bu takımın iyi iken etrafında fır dönenler kötü günde uzak durmasına anlam veremiyorum. Tenkit edenleri, eleştirenleri sezon başından beri yanlışlara yazıları ile ışık tutanları tenzih ederim.
 
Onlar her daim kalemlerine ihanet etmeden yazdılar.
 
Beyler, kim olsa uykusuz gece geçirir. Her Ordu spor lu  2-0 olmuş maçı elinde tutamayıp ta, hala karşında ki kocaman deve karşı hücum eden adamı uyarmayı beceremeyen komutanlara kızmakta ve onları yermekte nasıl hürse, saha içinde arkadaşlarına sertlik yapan sporculara karşı  duyarsız, sesiz kalan,  arkadaşlıktan bi haber  sporcuların bu duyarsız halleri onları haklı olarak kızdırıyorsa, bunlara dur diyecek takımın içindeki  ağbisini bulmakta güçlük çekiyorsa, aynı kötü saatleri tribündeki, onlara her şeyi sunan yönetimde çekiyor.
 
Yanlışlar karşısında en büyük sıkıntıyı inanın yönetim  yaşıyor.
 
Bunlar olurken Galatasaray yendi diye  yüze altmış sevinen, sarı kırmızı forma giyen genç nesli görünce,inanın üzüntüm mağlubiyetle on kart daha arttı. Hocanın suçu yok mu, bu sporcunun suçu yok mu diyorlar. Onlar var, onlar görünen acılar, ben içimizde sakladığımız yüzeysel ordu sporluluğumuzdan bahsediyorum.
 
O nerde?
 
Dışarıdan konuşmak, tenkit etmek, her türlü  durumu yakıştırmak çok kolayda elini cebine sok be kardeş  dendiğinde 20 yıldır aynı ellerin ,aynı kişilerin bu kadar emeğini bu takıma sunmaktan hiçte pişman değiller. İyi olsunda biz verelim bakışları ile yönetime verdikleri moralin arkasındaki isim sayısı beş,on.
 
Bu maçın yazılması, tenkiti olmaz. Herkesin içi yanıyor. İlk yarı iki sıfır olmuş ma nasıl bu kadar kolayı veriliri  düşünmek ve onun üzerinde durmak lazım. İçerde İstanbul maçındaki hataların zincirleme İstanbul da karşımıza ikinci kırk beşte çıkması düşündürücü.
 
Hocanın yanında yardımcıları var..
 
Niye iki forvetle hala saldırıyoruz, ikisi de ilerde top tutup arkayı rahatlatmıyor demiyor, yada stoper ağır, Yusuf tan sonra Ali olmaz oraya çabuk isim lazım diyemiyor?
 
Giden puanlara ve Ordu spora oluyor. Bu takımın düşmeyeceğine inanıyorum da niye bu stresi yaşasın ki onca insan.
 
Onların sırtında sarı kırmızı  forma yok..
 
Gelecek olan bu genç nesli ne yapacağız? Bu kadar mı Ordu spor tarihinden bi haber olur genç..Galatasaray takımı 2-0 dan sonra her türlü pisliği hocası, sporcusu taraftarı ile yaptı, Ordu spor nerde idi? bu kadar kolay almadığın skoru verirkenki beceri herkesi şok etti…
 
Üzüldük, kahrolduk ayrıda;
 
Bu takımın forması var, mor-beyaz gençleeeerrrrr.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum