ORDU SPOR TAKIMI NEFES ALDI…

ORDU SPOR TAKIMI NEFES ALDI…

Bu maça gelince Ordu spor 90 dakika sahada olan, Gençler birliği de takım olmasını verdiği bir öz güvenle sahasında duran, kontrataklar la Ordu spor takımına önemli isimleri ile gol atmayı planlayan bir hava içinde idi maç. Gençler Birliği istediğini de

 

ORDU SPOR TAKIMI NEFES ALDI…

Kim ne derse desin, bu takım ilk yılında eksiklerine rağmen süper ligde kaldı,  ligin içinde yıllarca  mücadelesini vermiş olan isimlere rağmen. Kolay değildi, bunu yönetim ve özelikle de başkan başardı dersem,  yalan dememiş olurum. Tek başına olmasa da,  önde olan olarak, ya da cesareti ile kendi ismini öne atan olarak bu böyle, bazıları yok ya dese de.

Bu maça gelince Ordu spor 90 dakika sahada olan,  Gençler birliği de takım olmasını verdiği bir öz güvenle sahasında duran, kontrataklar la Ordu spor takımına önemli isimleri ile gol atmayı planlayan bir hava içinde idi maç. Gençler Birliği istediğini de aldı. Yine söylüyorum, Cuper taraftarın istediği ismi taraftar seviyor diye mi sürdü sahaya, kime rağmen Kabze ye, olacak iş mi demeyin , olması lazımdı. Bruno yönetim tarafından, taraftar istiyor diye alındı, tabi ki sevgili Bruna   bu ligin ismi değil, Bank Asya da olurda burada çok zor. Terini ıslatmadan para kazanma peşinde olan isimler le kaldık , hem de  şaibe kokan bir ligde, şükür.

Ben “play--of “falan değil, gelece sezon bu takımı ne yapmalı nasıl isimler almalı nın hesabında olanlara bakıyorum,” ne diyecekler” diye. Bugünkü maç için takım defansı biraz Ömer in acemiliğinden ara sıra sallansa da, iyi oynadı mı kötü oynadı mı demeden, tenkit te etmeden, çünkü Gençler takımı baskı yapmadı, üzerimize baskılı gelmedi,  anlaşılmadı Ömer in oyunu. Yine de genç bir kardeş. İler de faydalı olacaktır. Orta saha işini yaptı, uyum içinde idiler, Fakat sol kanat çalışınca sağda bir ritim bozukluğu hepimizi üzdü. Havito ve Bruno sahada olmayınca  oyunda Ordu spor kiminle gidecekti içeriye gol için?

Cuper bunu gördü , sonrada sevileni sevenlerine onca dakika sahada tutarak gösterdi, iyi bakın diye ve sonrada aslına dönerek ordu spor takımına çare olacağı oyuna aldı, oyundaki üstünlük bizde biraz daha arttı, Hasan , Ali  ve Apo un  nefis şutları gol olmayınca, takımlar birer puanla gittiler mekanlarına. Temiz oyun oldu.  Sonuçta  ise bir puan ile Ordu spor daha rahat nefes aldı, hem de kalan maçların da ki oyun kurgusunu sahaya rahat yansıtacağını bize hissettirdi.

Bence de “oh”. Seneye kaldığımız yerden,   istediğimiz  oyuncular la daha güçlü ordu sporla. Başarılar Ordu spor, hocalarımız, spor takımımız ve Nedim Türkmen ve yönetimine. Çok iyi iş başardınız, kolay değil. Kurtların dans ettiği süper ligde, ayakta kalmak ve puan olarak da istenilen yerde  durmak.

Hepiniz sagolun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum