ORDU SPOR BÜYÜK TAKIM

ORDU SPOR BÜYÜK TAKIM

Antep maçında yenildiğinde insanların Ordu ilinde değil, Türkiye içerisinde nasıl bir üzüntü duyduklarına şahit oldum. O kadar çok telefon aldım ki hepsi de bu iş niye böyle oldu da Ordu spor takımı nağmağlup olmayı sürdüremedi ,dedi. Ordu sporun mağl

ORDU SPOR BÜYÜK TAKIM
 
Antep maçında yenildiğinde insanların Ordu ilinde değil, Türkiye içerisinde nasıl bir üzüntü duyduklarına şahit oldum. O kadar  çok telefon aldım ki hepsi de bu iş niye böyle oldu da Ordu spor takımı nağmağlup olmayı sürdüremedi ,dedi.
 
Ordu sporun mağlup olmasını içlerine sindiremiyorlar ve de bu takıma mağlubiyeti yakıştıramıyorlardı. Sonuçta Antep iyi takım ve başındaki hocası da tecrübeli ve bu işte önemli isim.  Sonuçta erken gelen goller ve verilen üç puan.
 
Trabzon da ,Fenerde yenilebiliyor. Bu grupta herkes herkesi yenebiliyor. Kim o hafta daha iyi konsantra olmuşsa. U sporun sakatları, eksik olması da etken. Mazeret demiyorum, hepsi bu takımın oyuncusu, onlar yoksa diğerleri var.
 
Ama alışılmış takımın pisikolojik olarak verdiği güven başka taraftara.
 
Sonuçta o hafta bitti. Yeni bir maç yeni bir maç haftası bizi bekliyor. Önemli takımla oynayacağız. Sivas spor. Ne kadar  kötü gitseler, Ak Hisar a yenilseler de Sivas takımı ile oynayacak Ordu spor takımı bu maç için özel hazırlığını da yapıyor.
 
Ordu spor büyük bir takım.
 
Arada puan kazası olacak, ama devamlılığının olması  bizi üzer. Çünkü Ordu halkı bu takıma inandı. Hocasına inandı.
 
En kötüsü inançların sahada yıkılması taraftarı  bitirir. Yenersin yenilirsin. Ama büyük takım olduğunu sahada hissettirdiğin an, işte sen sensin.
 
Ordu spor da öyle. Antep maçını unuttuk. Sivas maçı ile tekrar ayağa kalkacak olan ise yine bu sporcular. O halde maça gidelim. Destekleyelim. Üç puanı alalım. Taraftara yakışan budur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.