Ordu Off Road Da Yeni Dönem

Ordu Off Road Da Yeni Dönem

Kulübün başkanlığına seçilen İş adamı HACI MURAT ŞAHİN Amaçlarının ; Ordu gibi fiziki ve coğrafi bir konumu olan şehirde yaşamanın ve bu şehri gerek yerli gerek se yabancı turistler tarafından tanınmasını sağlamak , ordu ilinde yaşayan ve her branşdan b

14.04.2012 tarihinde ,Ordu Off Road Spor Kulübünün olağanüstü kongresinde tek liste ile yapılan genel kurulda Yeni dönem için Görev alan isimler belli oldu.

3 yıldan bu yana ordu ilinin Sosyal kültürel ve turizm açısından tanınması ve tanıtılmasında büyük rol oynayan Ordu Off Road spor kulübü orduda kurulan ilk off road spor kulübü olmanın gururunu yaşarken yeni görev dağılımı da belli oldu.

Ordu Off Road Spor Kulübünde Yeni Dönem

Kulübün başkanlığına seçilen İş adamı HACI MURAT ŞAHİN  Amaçlarının ; Ordu gibi fiziki ve coğrafi bir konumu olan şehirde yaşamanın ve bu şehri gerek yerli gerek se yabancı turistler tarafından tanınmasını sağlamak , ordu ilinde yaşayan ve  her branşdan bulunan arkadaşlarımızla böyle bir aktivitenin içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Artık bu sporun herkes tarafından tercih edildiği herkes tarafından beğenildiği ve gün geçtikçe bu sporla alakalı çeşitli kulüplerinde açılması bizleri mutlu etmektedir dedi.

Hep beraber el ele ordu da bulunan ve bu sporu seven herkes ile kucaklaşacaklarını ve daima ordunun tanıtımı konusunda çalışacaklarını belirtti.
 

  Yeni yönetim aşağıda belirtilen isimlerden oluşmaktadır.
   

1-Hacı Murat ŞAHİN , iş adamı    
    2-Murat YÜKSEL   ,iş adamı
    3-Kemal Akkuş   , Esnaf
    4-Özcan AFACAN ,biyomedikal uzmanı
    5-Turgut KARAPESTİL.,Otomotiv ...
 
   Denetleme kurulu ise ; Op.Dr.Erol EYÜPOĞLU, Esnaf , Salih ŞAHİN ve yine Esnaf Emrah AKSOY dan oluşmaktadır.

 

  Kulüp Genel sekreterlik görevlerine ise , Ebru AFACAN , Zehra ATAÇ, Hülya ŞAHİN  gelmişlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.