Ordu-Galatasaray Maçı Saat 20.00 da

Ordu-Galatasaray Maçı Saat 20.00 da

Orduspor Profesyonel A Takımımız, Galatasaray hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile tamamlayarak Durugöl Tesislerinde kampa girdi. Bugün saat 17:00’da Durugöl Tesislerinde başlayan antrenman Antrenör Sebahattin Akbayrak ve Antrenör Turg

 

Ordu-Galatasaray Maçı Saat 20.00 da

Galatasaray Hazırlıkları Tamamlandı

Orduspor Profesyonel A Takımımız, Galatasaray hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile tamamlayarak Durugöl Tesislerinde kampa girdi.
 
Bugün saat 17:00’da Durugöl Tesislerinde başlayan antrenman Antrenör Sebahattin Akbayrak ve Antrenör Turgut Kır gözetiminde gerçekleşti.
 
Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması gerçekleştiren takımımız, çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı.
 
Antrenmanı, Kulüp Başkanı  Doç.Dr.Nedim Türkmen takip etti.

 

Galatasaray Süper Lig’in 16. haftasında Orduspor ile  Ordu 19 Eylül Stadı’ndaki Maç, 16 Aralık 2011 Cuma akşamı, saat 20.00’den itibaren Lig TV’den naklen yayınlanacak. 

Orduspor Galatasaray Maçı Saat 20 de 19 Eylülde 

Maç: Orduspor – Galatasaray

Yer: Ordu 19 Eylül Stadı

Tarih: 16.12.2011 Saat: 20.00


Orduspor Antrenörü Sebahattin Akbayrak, Cuma günü oynanacak olan Galatasaray maçında rakipleri karşısında Ordu şehrine ve Orduspor Kulübü'ne yakışır mücadele edeceklerini söyledi.

Antrenör Akbayrak : Sahaya Yüreğimizle Çıkacağız

Galatasaray maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Akbayrak, ''Rakip karşısında disiplinli, ciddi bir mücadele ortaya koyarak kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Futbol müsabakalarında ne kadar çok konsantre olur, inanır, ister ve o şekilde sahaya yüreğinizle çıkarsanız mücadelenizi en az hatayla ortaya koyarsanız. Üç ihtimalli bir sonuç. En iyisini almaya çalışacağız'' diye konuştu.

 

 

Orduspor Profesyonel A Takımı oyuncusu Fatih Tekke, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Tekke, 2 Hafta Sahalardan Uzak

Fatih Tekke’nin diz kısmında hasar meydana geldiği görüldü.

Gençlerbirliği karşılaşmasında aldığı darbe ile Sol diz iç bağında esneme ve iç menüsküste yırtık oluşan başarılı oyuncumuz Fatih Tekke, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Tekke, Galatasaray ve Trabzon karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Tekke’nin tedavisi Doktor gözetiminde sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.