Ordu Belediye72-58 Ankara Belediye

Ordu Belediye72-58 Ankara Belediye

Karşılaşmaya Adem, Çağla, Cevat, Volkan ve Ertan beşi ile çıkan temsilcimiz, karşılaşmanın ilk periyodunu 14-10, ikinci periyodunu ise 33-22’lik skorla önde tamamlayarak soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise üçüncü periyot da 51-39, dö

 

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Büyükşehir Belediyesi takımını konuk eden mor beyazlı temsilcimiz, karşılaşmadan 72-58 lik skorla üstün ayrılan taraf oldu.

Ordu Belediye72-58 Ankara Belediye

21140

Karşılaşmaya Adem, Çağla, Cevat, Volkan ve Ertan beşi ile çıkan temsilcimiz, karşılaşmanın ilk periyodunu 14-10, ikinci periyodunu ise 33-22’lik skorla önde tamamlayarak soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise üçüncü periyot da 51-39, dördüncü ve son periyot dada  72-58 lik skoru elde ederek rakibine 14 sayılık fark attı.

 Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bir maç eksikle puanını 15’e yükseltti. Başkan Seyit Torun karşılaşma sonrasında teknik heyet ve sporcuları tebrik ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

21141Sezon sonunda süper lig’e çıkmak için büyük bir mücadele verdiklerini ifade eden Başkan Seyit Torun, “Bu takım kentimizde engellilere verilen değeri de ortaya sunmaktadır. Bu kentin tanıtımı ve gelişimi için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir.

Engellilerimiz verdikleri mücadele ile galibiyetlerine devam etmektedir.  Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Karşılaşmada Adem 26, Volkan 15, Ertan 14, Cevat 8 ve İmdat 7 sayı ile takımına skor katkısı sağlayan oyuncular oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.