ORDU 3 KAYSERİ 2

ORDU 3 KAYSERİ 2

2. dakikada Orduspor’un kazandığı korner atışını Umbides kullandı. Bu futbolcunun altı pas içine yaptığı ortada topu Ali kafayla indirdi, Barral düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0 9. dakikada konuk takımın atağında Mouche’nin sağ çapr

Ordusporumuz, 19 Eylül Stadında konuk ettiği Kayserispor karşılaşmasında 3-2 galip geldi.

20737

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, sahamızda oynadığımız ve 3-2 kazandığımız Kayserispor maçıyla ilgili, " Maçta bizim için iyi anlar da kötü anlar da oldu" dedi.

Cuper, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, üç puan almanın önemli olduğunu belirterek, "Maç boyunca bulduğumuz gol pozisyonlarını iyi değerlendiremedik. Maçın başında 2-0 öne geçtik ve rakibimiz 10 kişi kaldı" diye konuştu.

Cuper açıklamasını şöyle sürdürdü; "Önemli olan üç puanı almaktı, bunu başardığımız için mutluyum" dedi. Maçın bizim için güzel başladığını belirten hocamız Hector Cuper, "Maç bizim için güzel başladı. 2 – 0 öndeydik ve bir kişi fazlaydık. Girdiğimiz bir çok gol pozisyonlarını değerlendiremedik ama önemli olan üç puandı onu da aldık."

ORDU 3 KAYSERİ 2

Ordusporumuz, 19 Eylül Stadında konuk ettiği Kayserispor karşılaşmasında 3-2 galip geldi. Takımımızın golleri, David Barral, Bogdan Stancu ve Hasan Kabze'den geldi. 

MAÇTAN DAKİKALAR

207352. dakikada Orduspor’un kazandığı korner atışını Umbides kullandı. Bu futbolcunun altı pas içine yaptığı ortada topu Ali kafayla indirdi, Barral düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0 9. dakikada konuk takımın atağında Mouche’nin sağ çaprazdan sert vuruşunda top kaleci Fornezzi’nin bacağına çarparak oyun alanına geri döndü.

10. dakikada ani gelişen Orduspor atağında kaleci Ertuğrul topu ıskalayınca, top Stancu’nun önünde kaldı. Kaleci Ertuğrul bomboş pozisyonda ceza sahası çizgisi üzerinde Stancu’yu formasından tutarak, yere düşürdü. Bu pozisyonda hakem İlker Meral mutlak gol pozisyonunu engellediği için kırmızı kartla Ertuğrul’u saha dışına gönderdi. Kazanılan serbest atışı Stancu kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda top üsten auta çıktı.

16. dakikada Atilla’nın soldan ortasına iyi yükselen Hasan’ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 2-0 

36. dakikada Kayserispor’un kazandığı korner atışında ön direkte Zurab kafayla topu arka direkteki Bobo’ya indirdi. Bu futbolcunun plase vuruşunda top filelere gitti: 2-1

58. dakikada Umbides, yaklaşık 30 metre sürdüğü topu ceza saha çizgisi üzerinde Barral'a verdi. Bu futbolcunun ceza sahasına girer girmez yerden sert vuruşunda direkten dönen top Stancu'nun göğsüne çarparak filelere gitti: 3-1 

72. dakikada Hasan'ın soldan ortasına ceza sahasında Umbides gelişine sert vuruşunda, top yandan auta gitti. 

78. dakikada Marvin topu ağlara gönderdi: 3-2  

90+3 dakikada Hasan Kabze'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Gökhan son anda topu kornere gönderdi ve maç 3 - 2 sona erdi.  



Stat: 19 Eylül Stadyumu

Hakemler: İlker Meral, Selçuk Kaya, Ahmet Şimşek

Orduspor: Fornezzi, Angelo Garcia, Ali, Agustis Garcia, Atilla, Umbides, Şamil (Dk. 71 Abdülkadir), Nizamettin (Dk. 84 İbrahim), Hasan, Stancu, Barral (Dk. 62 Yiğit) 

Kayserispor: Ertuğrul, Steinsson, Deniz Fathi, Zurab, Abdullah, Bobo, Mouche (Dk. 79 Engin), Marvin (Dk. 81 Emir), Salih, Erdal, Ömer (Dk. 12 Gökhan) 

Goller: Dk. 2 Barral, Dk. 16 Hasan, Dk. 58 Stancu (Orduspor), Dk. 36 Bobo, Dk. 78 Marvin (Kayserispor) 

Sarı kartlar: Dk. 15 Şamil (Orduspor), Dk. 50 Salih (Kayserispor) 

Kırmızı kart: Dk. 10 Ertuğrul (Kayserispor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.