Ordu 1-1 Mersin İdmanyurduspor

Ordu 1-1 Mersin İdmanyurduspor

19Eylül stadında yer bulan mücadele için galibiyet parolası ile çıkan takımımız İlk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremezken ikinci yarıya 1-0 yenik olarak girdi. Maç’ın ikinci yarısında ise daha baskın oyunu rakibinin alanında daha açık pozisyonlar

ORDU 1-1 MERSİN İDMANYURDUSPOR

Ordusporumuz Lig’in İkinci devresi açılış maçında evinde ağırladığı Mersin İdmanyurduspor ile 1-1 berabere kalarak hanelerine 1’er puan yazdırdı.

Antalya kampı sonrasında takımımız Orduspor Durugöl tesislerinde gerçekleştirmiş olduğu hazırlıkları tamamlayarak İkinci Yarının ilk mücadelesi için Pazar günü kamp’a girdi ve maç saatini beklemeye koyuldu.

19Eylül stadında yer bulan mücadele için galibiyet parolası ile çıkan takımımız İlk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremezken ikinci yarıya 1-0 yenik olarak girdi. Maç’ın ikinci yarısında ise daha baskın oyunu rakibinin alanında daha açık pozisyonlar bulmasını sağladı. Mücadelenin son dakikalarında gelen Şamil Cinaz’ın gölü ile Mücadeleyi 1-1 olarak tamamladı.

İşte mücadeleden ayrıntılar ve önemli pozisyonlar;
Stat: 19 Eylül
Hakemler: Ali Palabıyık, Cem Satman, Engin Erdem
Orduspor’umuz: Fornezzi, Garcia, Roversıo (Dk. 46 Monje), Atila, Ali, Şamil, Nizamettin, Umbides, Yiğit (Dk. 23 Müslüm), Barral, Stancu
Mersin İdmanyurdu: David, Murat Ceylan, Stepanov, Ivan, Nduka (Dk. 85 Nurullah), Culio, Nobre, Burhan, Milan Mtrovic, Hakan, Serkan
Goller: Dk. 42 Nduka (Mersin İdmanyurdu), Dk. 87 Şamil (Orduspor)
Sarı kartlar: Dk. 45+1 Ali, Dk. 67 Nizamettin, Dk. 80 Monje, Dk. 83 Barral, Dk. 89 Atila (Orduspor), Dk. 6 Murat Ceylan, Dk. 38 Nobre, Dk. 89. Culio (Mersin İdmanyurdu)
Maçtan dakikalar:

8.dk Mersin İdman Yurdu’nun ani geliştirdiği atakta ceza sahası içinde Nobre’nin indirdiği topa Nduka sert vurdu. Kalecimiz Fornezzi meşin yuvarlağı kornere çeldi.

25.dk misafir takımın kazandığı serbest atışı Culio kullandı. Bu futbolcunun ceza sahası içine yaptığı ortaya yükselen Nobre kafayla vurdu, kalecimiz Fornezzi’nin çizgi üzerinden çeldiği topu Nduka tamamladı. Meşin yuvarlak üst direğe çarparak, oyun alanına geri döndü.

34.dk Culio’nun pasıyla buluşan Burhan’ın ceza sahası içine girer girmez vuruşunda, kalecimiz Fornezzi, topu uzaklaştırdı.

42.dk Burhan’ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Nduka skorda üstünlüğü sağladı. 0-1

63.dk çalımlarla ceza sahasına giren oyuncumuz Monje’nin altı pas içinden attığı sert şutta, kaleci David topu son anda uzaklaştırdı.

69.dk misafir takımın kazandığı korner atışını Nduka kullandı. Bu futbolcunun ceza sahası içine yaptığı ortaya yükselen Nobre kafayla vurdu, top kalecimiz Fornezzi’de kaldı.

72.dk Barral’ın güzel şutunda top kaleci David’de kaldı.

74.dk Nobre’nin ceza sahası çizgisi üzerinden yerden vuruşunda kalecimiz Fornezzi, topu kontrol etti.

82.dk Şamil’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Barral’ın yerden sert vuruşunda kaleye giden topu son anda defans kornere çeldi.

87.dk Oyuncumuz Umbides’in ortasında ceza sahasında Barral’ın kafayla aşırttığı topa, yine kafayla Şamil vurdu, yan direğe çarpan top ağlarla buluştu ve skora denge geldi. 1-1 

90.dk mücadeleye en az +2dk süre eklendi.

+2 Ali Palabıyık’ın düdüğü ile Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

http://www.forzafidangor.com/ordusporumuz-1-1-m-idman-yurdu/#more-3096

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum