Ordu 0  Kasımpaşa 2

Ordu 0 Kasımpaşa 2

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Orduspor kendi sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Orduspor : 0 Kasımpaşa' : 2 olarak sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Orduspor kendi sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

21359 Karşılaşma Orduspor : 0 Kasımpaşa' : 2 olarak sona erdi.


Ordu 0  Kasımpaşa 2

 

Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler,' Kasımpaşa karşısında 2-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek önümüzdeki haftalarda futbolcuların moral durumunu ayağa kaldırmaya çalışacaklarını ve ellerinden gelen herşeyi fazlasıyla yapacaklarını söyledi. 

Orduspor'da çok yetenekli oyuncular olduğunu, kendi yeteneklerini henüz ortaya koyamadığını da ifade eden Cevat Güler, "Bugün istediğimiz, umduğumuz 3 puanı alamadık. Geriye doğru dört tane antrenmanla takımı sahaya çıkarmaya yeni bir başlangıç yapmaya çalıştık. Ancak ortada bir gerçek varki dört antenmanda, dört çalışmada yetecek birşey değil. Kasımpaşa takımının nasıl gol atacağını, nasıl gol atabileceğini, oyuncularının pozisyonlarını biliyorduk. Bununla ilgili hem teorik hemde uygulamalı çalışma yaptık ama malesef yetmedi. Oyunun ilk yarısında iki tane gol yedik. Bunu döndürmek için ikinci yarı üst üste hamleler yaptık ama buda yeterli olmadı' dedi.

STAT: Ordu 19 Eylül 
HAKEMLER: Halis Özkahya, Cem Satman, Nihat Mızrak 
Orduspor: Fornezzi, Yussuf, Ferhat, Agus (Umbides dk. 55 ), Garcia, Monje (Barral dk. 46), Şamil, Ali, Nizamettin , Hasan (Anıl dk. 46), Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Cevat Güler 
KASIMPAŞA: Isaksson, Abdurrahman, İlhan, Barış, Sancak, Ernst, Fritzler, Özer (Pintos dk. 80), Viude (Adem dk. 79 ), Ibricic (Kerem dk. 72), Uche
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze 
GOLLER: Uche (dk. 10 ve 42) (Kasımpaşa) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.