OLAY ORDUSPOR KULÜP BAŞKANINADIR.

OLAY ORDUSPOR KULÜP BAŞKANINADIR.

TFF un genel kurulundan sonra sayın Ali Koçla sözlü tartışan Nedim Türkmen e, Manisa Spor un dahi başkanı(!), adını bile yazma istemiyorum, midem bulanacak, ”çok konuşuyorsun, her yerde konuşma” gibi abuk ve külhan beyce söz edip, orada kimliğinin biraz

OLAY ORDUSPOR KULÜP BAŞKANINADIR

TFF un genel kurulundan sonra sayın Ali Koçla sözlü  tartışan Nedim Türkmen e, Manisa Spor un dahi başkanı(!), adını bile yazma istemiyorum, midem bulanacak, ”çok konuşuyorsun, her yerde konuşma” gibi abuk ve külhan beyce  söz edip, orada kimliğinin biraz öne çıkması için yaptığı reklam kokan hareketine araya girenler mani olmuş, özelliklede Sadri Şener e teşekkürler.
 
Aslında sayın Türkmen in  kanallardaki konuşmaları ve verdiği demeçler, söylediği sözlerin,  tenkitler alacağını yada bazı  kesimce eleştiri olarak yapılacağını  bilecek kadarda aklı başında. Ama o bunları  Ordu sporun gündemde olması, Türk medyasınca önemsenmesini, transferler ve aldığı hocalar ile de sürekli basın içinde yer alıp, gündem yaratması, reklam alması peşinde iken, bazı tenkitler doğal, ya diğerleri?
 
Bunlar bir tarafa, Manisa kulüp başkanı Ordu spor kulüp  başkanına bunu yaptı, Nedim Türkmen e değil. Bundan önceki Ordu spor başkanları gibi sayın Türkmen de orada Ordu spor adına bulunan bir başkan.  Onun için kim bu başkan, ne cüretle elini Ordu spor kulübüne kaldırabildi, merak ettiğim, bu konunun muhatabı, insan kılığındaki yüzsüzü kimlere hava attı, mesaj yolladı, sizdenim duygusu içinde oyununu oynadı?
 
Sayın Türkmen in konuşması, konuşmaması bir yana,  ucuz bir elin başkana kalkması, adı ne olursa olsun bunu Ordu spora yapmış sayarız ki, ona bir spor camiasının başkanı  olarak yakışmadı. Hele bizler Orduluyuz,  böyle kişiliksiz insanlara da başkanı yem etmeyecek kadarda milliyetçiyiz. Kavgamız, eleştirimiz içerde olurda,  dışarda Ordu spor başkanını hafife almak isteyen hafif meşrep insanları da asla adamdan saymayız, bırakın kulüp başkanı görmemizi.
 
Buradan Ordu sporun başkanın kalkan eli, küfür eden dili tüm Ordu insanı  olarak kınıyor, adamlıktan nasibini almamış Manisa Spor kulüp başkanına da yazıklar olsun küçük beyefendi diyoruz. Hakikaten o çok ufak adammış, üstelikte çiğ,  üstelikte yaramaz. Ordu spor başkanı  olmak, o kulübe başkanlık yapmak kaç  insana nasip olabilir ki, değil mi..?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum