Okur Mektupları : ORDUSPOR

Okur Mektupları : ORDUSPOR

Orduspor başkanının federsyonu zor durumda bırakacak açıklamaları sebebi ile, Ordusporun sahada zor duruma itildiği yönünde bilgiler vermiştir. Ben derim ki, bekleyelim ve görelim. Eğer ki, önümüzdeki Beşiktaş karşılaşmasında da Orduspor alehine olumsu

ORDUSPOR

Merhabalar... Size önemli bilgiler aktarmak istiyorum.

Ordusporumuz geçen hafta Mersin maçında hakemlerin vermiş olduğu yanlış kararlar sebebi ile sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Mersinin gole gittiği pozisyondaki net faulu es geçen Koray Gençerler, 90. dakikada gözlerinin önünde ceza alanında Ordusporlu futbolcuya kalkan tabanıda, rakip lehine faul olarak çalmıştır. Peki bunun bir nedeni varmı?

Ligde harika maçlar çıkartan Ordusporumuz bir kaç haftadır dibe doğru bir düşüşe geçmiştir. Bence bunun bir nedeni vardır.

Orduspor başkanı sayın Nedim Türkmen, şike olaylarıyla ilgili açık yüreklilikle konuşmalar yapmıştır. Televizyon programlarına katılıp, federasyona dokunucak yorumlarda bulunmuştur. Görüşüm şudur ki, federasyon Ordusporu sahada cezalandırıyor.

Bunun örneklerini geçen hafta Mersin maçında gördük. Peki bunun daha açık ve net kanıtlanmasını istermisiniz? Önümüzdeki karşılaşma Beşiktaş ile oynanıyor. 

Yine Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırım var. Yardımcısı kim mi? Bir önceki maçımızdaki Koray Gençerlerin öz kardeşi, Serkan Gençerler.

Manisada futbol dünyasının içinde bulunan bir dostum, spor adamları ile  çok görüşür konuşur. Bu yapmış olduğum tüm değerlendirmelerin size ulaşmasına neden olan ondan bana gelen bazı bilgilerdir.

Manisadaki bazı spor insanları ile yaptığı sohbetlerde ( bunlardan bazılarıda bankasya ve spor toto süperlig hakemleri ve diğer spor adamlarıdır ) Orduspor başkanının federsyonu zor durumda bırakacak açıklamaları sebebi ile, Ordusporun sahada zor duruma itildiği yönünde bilgiler vermiştir.

Ben derim ki, bekleyelim ve görelim. Eğer ki, önümüzdeki Beşiktaş karşılaşmasında da Orduspor alehine olumsuz kararlar çıkar ise, tüm bu bilgiler gerçektende doğruymuş kanısına varabiliriz. Beni dinlediğiniz için teşekkür eder, iyi yayınlar dilerim...

 

Ad Soyad: Berkay Şahin
Tel: 
E-Posta: [email protected]
IP: 85.98.212.156

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum