Okur Mektubu: Orduspor

Okur Mektubu: Orduspor

Sayın başkana tavsiyem bundan sonrası için fantazi yapılacak zaman kalmadı, iş artık çok ciddi bu tabloda yabancı hoca işi bize gelmez, birde tavsiyem o akıl hocalarınızı degiştiriniz en başta yakınınız olanı futbol adına hiç bir şey saglamayan bir çok oy

orduspor

Sevgili dostlar`, bu gelinen nokta nasılki hiç bir orduluyu memenun etmiyorsa, dogrusu benide hiç memnun etmedi.Bir çok kez bu site aracılıgı ile bazı konulara dikkat çekmek istedim, ne yazıkki sorumlular bizi gale bile almadı. Dogrusu almalarınıda bekleyemezdim. 

Dün akşamki maçta İbrahim Şahini oynatan hocanın ne kadar memleket milliyetçisi olup ,orduspor gibi büyük bir camiayı ne kadar ciddiye aldıgının bir göstergesidir . 

Suç Sebahattin hocada degil ,suç ona o sorumlugu verenlerde.Metin hoca, ibrahim Şahinde bir şey görse oynatmazmıydı ,elbette bu kısıtlı kadroda oynatırdı ,bu yapılan iş şaka gibi.

Sevgili dostlar bunun nedeni, orduspora menfaatleri için çökmüş üç beş tane sorumsuz insanın gafletleri yüzünden bu hale geldik.

Şimdi de Hekto Cuper i kurtarıcı olarak getiriyorlar ,sanki adamın elinde sihirli deynek var.

Gerçi akşamki maçtan sonra kuvvetle muhtemel saglık sorunu olabilir diye düşünüyorum.Hani hep öyle olur ya.

Metin hocaya kış ayında ayvayı yedirdiler. Şimdide sayın Cupere ayva yedirmeye kalkıyorlar ama sayın Cuper tropik meyvalar isterse vay halimize... İstemekte hakkı diye düşünüyorum. çünkü memleketi terk edip 5000 km uzaga gidecem,  ben olsam cuperin yerinde Metin Hocanın yedigi ayvadan yemem, tropik meyve isterim.

Şimdi buradan tarihi bir önerim olacak bu tabloda okkanın altına gittik ,Cuper falan hikaye bu derde deva olacak isim Ersun Yenal dır.

Madem Cupere verilebilecek o kadar para var,aynı paraya Ersun hocaya teklif götürünüz aksi taktirde 26 yıl daha beklememiz gerekebilir.

Sayın başkana tavsiyem bundan sonrası için fantazi yapılacak zaman kalmadı, iş artık çok ciddi bu tabloda yabancı hoca işi bize gelmez, birde tavsiyem o akıl hocalarınızı degiştiriniz en başta yakınınız olanı futbol adına hiç bir şey saglamayan bir çok oyuncuyu orduspora yük edeni .

Bu oyuncuların kim oldugunu sen benden iyi biliyorsun bundan sonra bu işte hasım , hısım işi olmaz  yoksa bu tarafatar bunun hesabını sorar.

Ad Soyad: ali taç
Tel: 05374535234
E-Posta: [email protected]
IP: 78.167.19.207

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum