Okur Mektubu: Fener maçı

Okur Mektubu: Fener maçı

Maça bakdıgımızda genelde fenerbahçenin hakim oldugunu gördük,dogrusu bu üstünlük birazda kadro kalitesi olarak bizden üstün oyunculardan kurulu oyunculardan kurulu olmasının ,bir göstergesiydi. Ama her şeye ragmen Orduspor kapasitesine gör yapması gereke

Fener maçı
maça bakıldıgında ,tezat güçlerin müsabakası oldugunu gördük.Fener takımı için belkide kadıköydeki,en rahat maç oldu.

Ne yazıkki bu müsabakada Ordusporun gerçek kapasitesini gördük.

Maça bakdıgımızda genelde fenerbahçenin hakim oldugunu gördük,dogrusu bu üstünlük birazda kadro kalitesi olarak bizden üstün oyunculardan kurulu oyunculardan kurulu olmasının ,bir göstergesiydi. Ama her şeye ragmen Orduspor kapasitesine gör yapması gerekenin fazlasını yapmaya çalıştıgını söylemekte yanlış olmaz.

Özellikle Ordusporda öne çıkan oyuncu olarak ,kaleci Fornezzi oldugunu söylemek çok dogru olur diye düşünüyorum. Lakin bu yılki yeni transferlerin 2 veya 3nün dışındakilerin büyük hayalkırıklıgı oldugunuda belirtmek isterim.

Özellikle Ordupor gibi Anadolu takımları bir oyuncuya 2 milyon Euro bonservis ödüyorsa çıkıp takır takır maç almalı diye düşünüyorum

.Eger bu David Baral için bu para verildiyse ki ,verildigi ifade ediliyor .Bunun fiyasko oldugunu şimdiden fiyasko oldugunu söyleyebilirim.

Yabancı oyunculardan Monje içinde olumlu şeyler ifade edemeyecegim,birde Umbides kardeşim varki çok iyi niyetli özverili ama bu lig için çok üst olmadıgı herkesin malumu. Birde bu kardeşim akşam fener kalecisi Volkan kardeşime yan top çalıştırdıgını sizler gibi bende gördüm.

Buradan özellikle bir kardeşime bir uyarıda bulunacagım . Buda Atilla kardeşime olacak ,sevgili kardeşim oynadıgın mevkiiye göre çok yeteneklisin lakin Galatasaray maçından sonra sanki milli takıma gitmiş ,sanki dört büyük takıma transfer yapmış oyuncu gibisin , unutmaki meziyetlerini bu takıma da göstermeden hiç bir yere gidemezsin.

İstersen bu konuda sana bir örnek vereyim,bu ülkede 3-4 yıl önce herkesin peşinde oldugu bir Ariza Makukula vardı .Şimdi nerede biliyormusun Karşıyakada her maç enaz 60 dk kale arkasında ısınıyor , inşaalah senin sonunda öyle olmaz.

Akşamki müsabakada en 2-3 pozisyonda gereksiz işler yaptın vede sıkıntı yaratın .

Benden sana taviye, hiç bir zaman fazlasını yapmaya kalkma, aksi halde telafi edemeyecegin sonuçlarla karşılaşırsın .Bu yazım tenkit ,degil sana bir uyarı oldugunuda unutma.Benim dedigim gibi sade oyunu tercih et, sen bu ülkenin en iyi sol beki olursun .

Buradan yapılan dogru bir transferide yazmak zorundayım ilerisi niçin bu oyuncudanda çok umutluyum , Şamil kardeşim kumaşı çok iyi bu lige ısınırsa Ordusporumuza uzun yıllar hizmet eder .

Sözlerimin sonuna dogru yönetime bir önerim olacak bu takıma devre arasında .Herve Tum ,Uche Kalu veya Eneramo sitilinde bir santrafor alınırsa bu ligde daha iyi yerlere geliriz . Buradan her şeye ragmen, bu takıma emegi geçenlerede sonsuz teşekkürler.
 

Ad Soyad: murat bayazit
Tel: 0 537 959 25 18
E-Posta: [email protected]
IP: 78.189.188.103

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.