Okul Sporları Kapandı

Okul Sporları Kapandı

2011-2012 eğitim-öğretim yılı okul sporları kapanış ve ödül töreni, Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Okul sporları kapanış ve ödül törenine, Vali Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, ODÜ Rektör Vekili Prof.Dr.Nuri YILMAZ, Vali Yardımcısı

2011-2012 eğitim-öğretim yılı okul sporları kapanış ve ödül töreni, Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Okul sporları kapanış ve ödül törenine, Vali Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, ODÜ Rektör Vekili Prof.Dr.Nuri YILMAZ, Vali Yardımcısı Yemen BAYRAK, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet AKDOĞAN, İl Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Mehmet DÖKTÜR, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Okul Sporları Kapandı

Törende bir konuşma yapan Vali Orhan DÜZGÜN, “2011 -2012 eğitim ve öğretim yılında Akkuştan Çamaş’a, Ünye’den Fatsa’ya, Ulubey’den Korgan’a kadar pek çok ilçemizden okullarımızın katılımı ile 59 kategoride yaklaşık 800’ün üzerindeki okul takımı ve 5.000’in üzerindeki sporcumuzun katılımı ile okul sporları müsabakaları düzenlendi. Bu müsabakaların düzenlenmesinde büyük emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere okul yönetimlerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü bu müsabakalara katılan öğrencilerimiz, gençlerimiz hak ediyor.” dedi.

“Çocuklarımızın psikolojik ve bedensel gelişiminin sağlıklı bir şekilde olması için spor yapmaları çok önemli” diyen Vali DÜZGÜN, “Bu müsabakalar ile çocuklarımız hem kendi aralarında, hem de diğer ilçelerdeki okullarımızdaki çocuklarımız ile tanışmak, kaynaşmak sureti ile tatlı bir yarışa, tatlı bir rekabetin içine giriyorlar. Böylelikle çocuklarımızın hem fiziksel gelişimlerinin, hem de zihinsel gelişimlerinin yaptıkları spor sayesinde geliştiğine inanıyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin sosyalleşerek özgüvenlerinin artması da bu sporlar sayesinde mümkün olabiliyor. Öncelikle bu takımlarda yer alan öğrencilerimizin hepsini kutluyorum. Hepsinin gelecekte başarılı bir meslek sahibi ve iyi bir insan olmaları için spora devam etmelerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızı spor yapma konusunda cesaretlendiren, onlara yön veren anne babalarımızı da tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Orhan DÜZGÜN’ün konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. 2011-2012 sezonu okul sporları müsabakalarında badminton, basketbol, futbol, futsal, güreş, hentbol, kros, masa tenisi, puanlı atletizm, satranç, teakwondo, voleybol ve judo dallarında birinci olan okullar, ödüllerini Vali Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ ve ODÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Nuri YILMAZ’ın elinden aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet AKDOĞAN’da Okul Sporları Tertip Komitesi adına okul sporlarına sağladığı destekten dolayı Vali Orhan DÜZGÜN’e plaket takdim etti.

Okul sporları ödül töreni halk oyunları ve boks gösterilerinin ardından ödül alan öğrencilerin Vali Orhan DÜZGÜN ve diğer protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.