Okçuluk Şampiyonası Ordu'da başladı

Okçuluk Şampiyonası Ordu'da başladı

Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası Ordu'da başladı. Şampiyonayı ziyaret eden Ordu Valisi Ali Kaban yaptığı iki atışta da isabet sağladı.

Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası Ordu'da başladı.
Şampiyonayı ziyaret eden Ordu Valisi Ali Kaban yaptığı iki atışta da isabet sağladı. 

               

Okçuluk Federasyonu tarafından Ordu 19 Eylül Stadı'nda düzenlenen ve 2 gün sürecek olan şampiyonada sporcular klasik yay minik bayan-erkek, klasik yay süper minik bayan-erkek, makaralı yay minik bayan-erkek ve makaralı yay süper minik bayan-erkek kategorilerinde yarışıyor.

Şampiyonaya Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Elazığ, Erzurum, İçel, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Ordu, Sakarya, Samsun, Tokat ve Van illerinden 148 okçu katılıyor.


Ordu Valisi Ali Kaban ve Belediye Başkanı Seyit Torun, şampiyonaya ziyarette bulunarak ok atış denemesinde bulundu. Bir süre Okçuluk Federasyonu Sekreteri Zeki Öztürk'le sohbet eden Kaban ve Torun, 30 metreden atış yaptı.

 Ordu Valisi Ali Kaban iki atışında da başarılı olurken, Belediye Başkanı Seyit Torun ise, atışının birini karavana yaptı. Okçuluğunun tahmininden daha keyifli olduğunu belirten Kaban, Ordu'da okçuluk sporunun geliştirilmesi için destek vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.