NİYE..!

NİYE..!

Hocalar çoğaldı. Mesleki terimlerde arttı. Takım dizilişinden ,oyuncu yapısına kadar her ağızdan Rıdvan i yorumlar. Bu kadarda olmaz. Bu takım üç beş hafta yere düşmeme adına ne kadar direndi, ne kadar acı çekti. Şimdi Fener den sonra gidip Manisa dan pua

 

NİYE..!

Orduspor iyi başladığı  sezon da Metin hocanın gitmesinden sonra yenildi birkaç hafta . Ordu da bazı insanlar başladılar,”niye yenildik”,  diye konuşmaya. Şimdi iki haftadır berabere kalıp puan alan bu takım için yine aynı sorular,”niye berabere kalıyor, yada defansif oyunda nereden çıktı.”

Hocalar çoğaldı. Mesleki terimlerde arttı. Takım dizilişinden ,oyuncu yapısına kadar her ağızdan Rıdvan i yorumlar. Bu kadarda olmaz. Bu takım üç beş hafta yere düşmeme adına ne kadar direndi, ne kadar acı çekti. Şimdi Fener den sonra gidip Manisa dan puan alıyor, birkaç insan ise tenkite başlıyor:”niye?”…

Arkadaşım yeni hoca geldi. Takımı, sporcuları yeni tanıyor. İnsan kendi eşini bile yıllar geçince tanıyabilirken, bir iki haftada Türkiye dışından gelmiş bir isim bu sporcuları nasıl tanıma fırsatı bulabilir ki? Hem de iki üç idmanla, yinede bravo yani.

Bende şimdi o tenkiti yapmayı seven kardeşime soruyorum, bu takım dün galibiyete hasret iken, tribünler boş iken, bayanlar erkeklerden daha çok destek olmuş iken sen nerede idin, niye gelmedin?

Takım, dostunu o kötü gününde yanında arar. Ordu sporda taraftarını. Biz ordulu olarak bu takımın her kötü gününde olmayı kendimize borç bilmeliyiz. Çünkü başka bir ordu sporumuz yok. Bu sezonda burada kalmalıyız. Sistem acayip. O acayip ligde yerimiz yukarda olmalı.

O zaman  maçlara bazen sen gelmiyorsun, bazen de onlar gelmiyorlar, niye? Cevap ver lütfen!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.