NE OLUYOR BU TAKIMA..

NE OLUYOR BU TAKIMA..

Tribünde bazı insanlar bize soruyor. Söz söylemek yerine kafamızı eğip; ne bileyim anlamında cevap vermeye çalışıyoruz. Zor bir durum biliyoruz. Adamlarda haklı. Eline gelmiş onca fırsata tekme atma, boş kaleye vurma ve golü bulup ta iki tane komik go

 

NE OLUYOR BU TAKIMA..
 
Tribünde bazı  insanlar bize soruyor. Söz söylemek yerine kafamızı  eğip; ne bileyim anlamında cevap vermeye çalışıyoruz. Zor bir durum biliyoruz. Adamlarda haklı. Eline gelmiş  onca fırsata tekme atma, boş  kaleye vurma ve golü bulup ta iki tane komik gol ye..
 
Sorar tabi ki taraftar. Ne oluyor diye. Onlar Ordu sporun on ikinci adamı. Ama takım mağlup geride onca dakika var ve bir tane zeka özürlünün sesi ile yüzlerce insanın Fatih e ve Metin hocaya yaptığı  tezaurat hiç hoş değildi. Yakışmadı.
 
Bu takım kendi kalesine gol atıyor, amatörce ilk golü yiyor, Stancu ile iki tane Dalmat ile üç tane golü kaçırıyor ve mağlup oluyor. Şimdi Ankara da Gençler birliği maçı var. Puan almak ve bu cendereden bir an evvel çıkmak zorunda.
 
Şimdi herkes aklını başına almalı. Bazı oyuncuların dün akşam Ordu spora fizik olarak ta oyun olarak ta ufak geldiğini, bu yükü süper ligde kaldıramayacağını, Gosso nun da tamamen yapayalnızlığına acil çare bulunmasını ve çabuk bir santraforla bu takımın ikici devre takviye yapılmasını istiyor taraftar.
 
Ama inanın onca verip  elimizde tuttuğumuz ve Ordu spor adına faydasız iki üç ismin boşluğunu alt yapıdaki iki oyuncu ile çok rahat dolduracağını hem teknik adamlar hem de bizler biliyoruz. Elimizdeki üç beş isim Ordu spora maliyet olarak onca para.
 
Diyorum ya bu maçı acilen unutup Ankara ya  hazır kafa ile gitmeli Ordu spor. Gençler maçından en azından puan almalıyız. Onlarda zor günler yaşıyor.
 
Ben bu takıma güveniyorum. Ama Stancu, Dalmat yada  birkaç oyuncu var ki dayanıklılık ve kuvvet konusunda eksik izlenimini tribüne verdiler. Bunu Metin hoca ve ekibi de gördü zaten. Şimdi hedef Gençler birliği..Gerisi bize göre boş laf ille de puan diyor ya taraftar doğru diyor. O zaman alıp gelelim. Metin hoca Gençler takımını iyi tanıyor. Avantaj bizim için.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum