NAZAR DEĞMESİN…

NAZAR DEĞMESİN…

Bu maç herkesi çok mutlu etmiştir ama Eskişehir deki kardeşimiz Erdem Gönül ü bir başka. Mor beyaza sevdalı canım kardeşime gitsin bu üç puan. Burada maçtan üç gün önce bir hoca arkadaşım bana ne olur dediğinde; “ üç puan alırız “dedim. Kardeşimizde;”Olm

 

NAZAR DEĞMESİN…

Bu maç  herkesi çok mutlu etmiştir ama Eskişehir deki kardeşimiz Erdem Gönül ü bir başka. Mor beyaza sevdalı canım kardeşime gitsin bu üç puan. Burada maçtan üç gün önce bir hoca arkadaşım bana ne olur dediğinde; “ üç puan alırız “dedim. Kardeşimizde;”Olmaz ,”dedi, niye dedim, “Trabzon da çok iyi oynadı, o oyunu oynarsa yener” dedi. Görürsün kardeşim bu maç bizim, dedim.

Kardeşim aradı  ve haklı çıktın,olsun üç puan alalımda sen haklı  ol ben haksız olayım dedi. Güldüm. Ordu spor sevdalısı  bu insanlar. Herkeste öylede.Ama bizimde 30 yıllıuk bir tecrübemiz  var demi…

Bu maç  bizim olmalı idi. Çünkü  herkesin eleştirdiği, Manisa ın aklı kısa başkanın yumruk salladığı Ordu spor başkanı,  her hareketini bilerek ve Ordu sporun marka olduğunu bu ligde onlara sözle hissettirerek her şeyi her platformda iyi bir şekilde ve onları sinir ederek, medyayı kullanarak  yapıyor.

Herkes Ordu spor un üzerine oyna dedi ya, bakın Manisa ın durumuna yerlerde sürünüyor. Biz onun kısa akıllı başkanı gibi kindar olamıyoruz, Manisa yı bu seviyesiz adamdan kurtarır belki delegeleri diyoruz.

Ordu spor bugün 3 puan almadı, sezon başındaki o hırsını  akıllı hareketini ve cesaretini de Eskişehir de tekrar ele aldı. Bundan sonrası Cuper in disiplin denen mekanizmayı elinde sıkıca tutmasına ve oynayan her futbolcunun da  disiplin den uzak ve heyecansız oynamamasına özen göstermesine bağlı. Öylede olacak, idmanlarda bunu biz görenlerdeniz.

Bu hafta oynayan her oyuncu harika idi, ama alınan isimlere nazar değmesin. Bu kadar mı “cuk” oturur ,, bu kadar mı iyi işleri iki maçta yapma gayretinde olurlar,bu kadar mı iyi niyetli. Aferin bu sporcu kardeşlerimize… işte bu.

Emeği olan herkese teşekkürler, bu takımın bu ligde yapacağı  çok iş var. Haftaya Ankara gücü  maçında statta buluşalım. O maçı seyirci, Karabük maçı gibi önemseyerek olmalı sahada. Her maç her puan bu takım için” merhem” gibi. Ağrıyan yerine süreceği puanları olmalı çok. Bunu da sporcular bizlere sağlayacak.

Sağolun  bizlere verdiğiniz üç puan için.  Allah nazarlardan korusun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.