Mustafa KÖKSAL:KOMBİNE OLAYI

Mustafa KÖKSAL:KOMBİNE OLAYI

Ordu spor kombine satıp sezon öncesi gelir elde etmek istedi. Bu normal ve taraftarından isteyebileceği doğal bir durum. Kombinelerde satılır. Kale arkası, maraton, kapalı, falan. Fiyatlar konur, alan alır almayansa biletle gider. Ama kombinesi olan b

 

KOMBİNE OLAYI

Mustafa KÖKSAL

Ordu spor kombine satıp sezon öncesi gelir elde etmek istedi. Bu normal ve taraftarından isteyebileceği doğal bir durum. Kombinelerde satılır. Kale arkası, maraton, kapalı,  falan. Fiyatlar konur, alan alır almayansa biletle gider.

Ama kombinesi olan bir kişi eğer elindeki kartı ile on arkadaşını içeri sokma adına oradaki turnikelere zarar veriyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa o adamın yada şahsın ahlaki olarak sorgulanmasında fayda vardır.

Geçen hafta bu konudaki yanlışları  yapan 74 kişi için yönetim devreye girmiş. Onların biletlerinin iptali için bir işlem başlatmak üzere, ve onları maçlara almamak adına adım atıyor.

Atsın mı,evet.

Avrupa da hangi insan kombinesini bu şekilde turnikelerde sorgulamak için yollar, yada birkaç  arkadaş uğruna o biletine idam fermanı hazırlar? O insanlar sahada bir maç ve elinde de bu maçın izleme anahtarı olduğunu biliyor. Şahsiyet ile ilgili olduğundan..Gerisini yazmayayım.

Demem şu ki, maça gitmezsen işin varsa , kombineni yakınına verir onu yollarsın, ama hem kendin hem de peşinden bir sürü arkadaşın içeri girme adına turnikelere  zarar verecek olayın müsebbibi olmuşsan tabi ki yönetim bunun çaresi ne ise onu yapar.

İptal ise iptal.

Bu bir kişilik, ahlaki yapı  ile ilgili olaydır. Kişilerin  yaptığı  kişiye. Üstelikte yönetim hiç yoktan bu konu için taraftardan tezahurat yerken.  Onun için kimse kalemi bilmeden sözle kırmamalı, değimli arkadaşlar?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum