Mustafa Duran, hayrola?

Mustafa Duran, hayrola?

Çıkmış bir Mustafa DURAN beyefendi,davul zurnayla çağırıyorlar sanırsın, yine isteksiz, yine aynı şart şurt, bin bir nazla, sanki mübarek KOÇ Holdingin patronu, Daire müdürlerini yönetime almak istiyormuş, yok temlik istemezmiş, yok yine Hıdır Akbaş’ı ge

ORDUSPOR ORDU"LULARIN LAYIK OLDUKLARI YERDE FUTBOL OYNAYACAK...

Çıkmış bir Mustafa DURAN beyefendi, davul zurnayla çağırıyorlar sanırsın, yine isteksiz. 

 Yine aynı şart şurt, bin bir nazla...

Sanki mübarek KOÇ Holdingin patronu...

Daire müdürlerini yönetime almak istiyormuş, yok temlik istemezmiş, yok yine Hıdır Akbaş"ı getirmek kaydıyla bir sürü şartı var..

Utanç verici rezillik yahu yazık çok yazık, onca iş adamı paralı şahıs varken Sayın Mustafa Duran yönetimini, figüran ve siyaset oyuncağı olmuş, yıpranmış memur zihniyetli daire müdürleri ile Orduspor'u yönetemez

Lütfen bu işi sulandırmayın, daire müdüründen yöneticiyi doğudaki 3.ligde futbol oynayan ilçe takımlarında yöneticilik yaptırıyorlar.

Yok mu şu Ordu nun sahibi...

Ne hallere kaldı koca Orduspor, ya yazık yaaa..

Evet, beyler, hiç patıranmayın…

ORDUSPOR Ordu"luların layık oldukları yerde futbolunu oynayacak, biz Ordusporlu bir sürü taraftara rağmen bu milletin tüm futbol aşkına rağmen, koca Ordu şehrinden , yüreği Ordu ve spor sevgisi ile atan, cüzdanı dolu, fedakar cefakar, karizmatik, bir Başkan ve yönetim çıkaramayacak mı?

Kimse Orduspor"un üzerinden rant yapmaya, siyaset yapmaya kalkmasın.

Bu Orduspor amatör lige düşse de uyanıklara ve çakallara bu takımı sevgili Ordusporlular, kaptırmayacak.

Bu böyle biline..

Sevgili Ordu"lular...

Eskişehir"e sahip çıkan yöneticileri ve Maliye Bakanını izleyiniz, sizde Ordu spor takımına bizim hangi büyüklerimizin ne derece sahip çıkıp çıkmadığını görün, laf salatası yapan büyüklerimizin Orduspor değil hangi sorunda Ordu"lunun yanında yer aldığını görüyorsunuz.

Onlar, fındık mitinginde bu milleti panzerin altında ezmedi diye İl Emniyet Müdürünü bir gecede görevden aldırmayı icraattan saydılar ve yine coplattıkları bu milletten % 60 oy alıp o meclise geri döndüler.

Tabiî ki onların has arkadaşı, Mustafa Duran'ın malum Daire Müdürleri de zaten Ordu"yu hizmet ve yatırımda abat ettiler(!?), sıra Orduspor"a el atmaya geldi.

Orduspor, Daire Müdürlerine kalırsa yakında Bulancakspor ile Ünyespor maçlarını seyrederiz.

Bu şehirdeki ünlü ve şanlı iş adamlarımız; elinizi cebine atmaktan ve sosyal sorumluluktan kaçarsanız yada kaçmazsanız dahi, yakında Orduspor, Ordu"luların layık oldukları yerlerde futbol oynayacak, hiç merak etmeyin...

Ve siz sadece fil dişi kulelerinizden viskilerinizi yudumlayarak, bizi izlemeye devam edin..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum