MODERN BİR YAPILANMA

MODERN BİR YAPILANMA

Sayın başkan adımlarını temkinli ve planlı atarken, önceden düşünülen olumlu her gelişinde müjdesini basına başkan olarak veriyor. Yapılacak transferlerin, hocanın istediği mevkilerin ve bu sezon akademik lige giremeyen alt yapının da gelecek sezon akadem

MODERN BİR YAPILANMA
 
Sayın başkan adımlarını temkinli ve planlı atarken, önceden düşünülen olumlu her gelişinde müjdesini basına başkan olarak veriyor. Yapılacak transferlerin, hocanın istediği mevkilerin ve bu sezon akademik lige giremeyen alt yapının da gelecek sezon akademik ligde olabileceği müjdesini basınla paylaştı.
 
Sonra da alt yapının; yıllarca söylediğimiz gibi, çok daha modern ve üreten olması için adımların atılacağının müjdesini verdi. İlk iş sahaların bu sistem için düzgün ve kullanılabilirliğine el attı, sahaların bir an evvel yapılma emrini verdi. Buca örneği, dedi. Buca ve Gençlerbirliği birde azda olsa Çanakkale bu konuda alt yapı için gerekli şartları oluşturmuş öncelikli kulüpler.
 
Ama Buca takımının bu konuda herkesten on adım önde olması bilinen bir şey, çünkü Buca takımının üç beş tane modern alt yapı sahası, yüz yataklı pansiyonu, çim ve toprak sahaları ve modern şartları ile örnek olması hiçte yabana atılacak durum değil. Zaten ” Abo ” denilecek durum da değil. Başkanda alt yapıya öncelik le destek vereceğinin sinyalini verdi.
 
Planlı bir çalışma içinde olması, Ordu sporun her birimindeki inanç ve hareketliliği de artırıyor. Sonrada çambaşın da ki tesislerinde yapılmak için gün sayması, başkanın ve yönetimin bu konudaki adımlarının ciddiyetini ortaya koyuyor. Çünkü her gün olmasa da haftada bir kez tesis yapılacak yerde yönetim.
 
Aslında yeni sahalar, düşünülen tesisler, modern yapılanma ve geleceğin alt yapısı için atılacak adımların olmamasına hiç bir sebep yok. Arkasında siyasiler, belediye, vali ve iş adamlarının da olmaması içinde sebep yok. Sonrası ise doğru adımla doğru yerde akıllı yatırımlar. Buda zaten yapılan işler. Transferlerde de ikinci dönem bunu gördük.
 
Bazı eleştirilere de anlam veremiyorum. Bunu yazanlarında yapılmayan işlere isyanları yıllarca vardı. Şimdi hepsi yavaş yavaş maddi güç oranında yapılırken dün olmayanı tenkit eden kalemlerin bugün olana karşı olmasına hayret ediyorum.
 
Aslında içinde olup ta yapılanları görmemek ya da söylememek yakışık almaz. Doğruyu alkışlamanın da asla ayıbı da, yanlışı da olmaz. Ordu spor adına yapılanların hepsi doğru adımsa, bunu tenkit ederken insaflı olmak lazım. Hele alt yapıdan oyuncu olmamasına en fazla bizler üzülürüz, herkesten çok ta isteriz.
 
Ama her kesin saygılı olması gereken bir gerçeği unutmaması lazım. Yukarda Ordu spor un bir teknik hocası var. O zaten burada kim var yada yok biliyor. Oyuncuyu ne zaman alacağı zamanı da. Bunun için biz ne diyebiliriz ki?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum