MERSİN ALDI GİTTİ…

MERSİN ALDI GİTTİ…

Bir haftadır Mersin maçı konuşmaz olduk, yanlışı doğruyu söylemez olduk. Taktık çok iyi oynarken Yalçına, milli takım konuşur olduk. Unuttuk Mersi in Trabzon a ne yaptığını, yazdım bu adamlar iki haftadır parasal isyanlarda diye. İşimiz bundan sonra kol

 

MERSİN ALDI GİTTİ…

Bir haftadır Mersin maçı konuşmaz olduk, yanlışı doğruyu söylemez olduk. Taktık  çok iyi oynarken Yalçına,  milli takım konuşur olduk. Unuttuk Mersi in Trabzon a ne yaptığını, yazdım bu adamlar iki haftadır parasal isyanlarda diye. İşimiz bundan sonra kolay be diyenlerin yüzüne bakacağım ne kadar kolay diye.

Adamlar salonu bırakıp valinin yüzüne hakları için kapıyı  kapatıyor, başkanına karşı tavrını  net koyuyor, parasal yoklukta bırakma tehdit i içinde hem de Mersin gibi kozmopolit bir yerde her türlü tavrı yapıyor, çıkıp sahada biz prafosyoneliz, maçımızı alırız bu formayı da giydiğimiz sürece adam gibi taşırız diyebiliyorlar.

Sense  her şeyleri ile huzur içinde olsun dediğin sporcunla Mersinde sahada 9 kişi ille sahada rakibine kafa tutup puan arıyorsun, iki tane sporcu ise üç haftadır ne takıma nede arkadaşına sahada oyunu ile saygı çerçevesinde var. Kim olduğu önemli değil, yüz kişiye sor söyler. Niye oynar Ordulu taraftar ve eski sporcularda anlamamış, ben zaten onun neden oynarını hep merak ettim. Mersinde bile serap gibi idi.

İnsanız, zaman zaman eleştirdiğimiz, şahsi oynamasa diye de konuştuğumuz Culio- Gosso, gibi insanların verdiği kazanma hırsına ortak olur. Topal ördek misali sahada gezer mi?

Bu formadan ekmeğini kazanıyorsun, ter nerde?

Mersinde maç  kaçtı, yenildik başka. Önümüzde 5 maç  var ve hepside kolay değil. Durumumuz iyi desek de 3 puanlık sistemde alttaki yenerse sen zorda kalırsın. Samsun yeniyor çıkıyor ve nefes almaya uğraşıyor, sense sahada birkaç ismin zevki yüzünde puanlar bırakıyorsun.

İnşaallah bu maçları ve kaçan birer puanları aramayız. Bazı futbolcunun attığı tere ortak olmayan o sporcu kimliği ile sahada takım numarası   içinde gezenler  utanır belki. Ordu sporun forması ağırdır, önemlidir. Sırtında ne taşıdığını herkes görecek ki bu takımda ona değerinin beş katı fazlasını versin.

Şimdi Beşiktaş maçı. Mutlaka puan almamız lazım. Ben Mersinde bıraktığımız puana acımaya devam edeceğim. Kim ne derse desin. İçimi acıtan maçtı. İki üç ismin sorumsuzluğunun Mersindeki kaybı bu, başka bir şey değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum