MERAK ETMESİNLER

MERAK ETMESİNLER

Ya 20 kişilik bir muhteşem oyuncu kadrosu ile takım yapacak yada eline gözüne bulaştırıp duygusallıklar içinde hem takımı hem de kendini rezil edecek. Birinin adamı, yakınımın oğlu, tanıdığımın tavsiyesi ile takım yaparda bunu taraftara sürerse işte o za

MERAK ETMESİNLER
 
Mustafa Köksal
 
Diyor bu takımın transferinden sorumlu yöneticiler ve teknik heyet. Ama İstanbul dan yada diğer kulüplerden alınanları oralarda onları tanıyanlara sormuş birileri niye bunlar alındı, kendi takımlarına ne hayrı oldu ki demişler...!
 
Demişleri  o illerde bu takımları bilenler dediğinde soru işaretleri her tarafta gezi parkı olayları gibi büyürken, teknik heyet ve transfer komitesi cephesinden bakınca her şey yolunda, transferlerde olumlu, hedef tekrar süper lig.
 
O yüzden Bolu kampı bitsin hazırlıklar oynansın, teknik heyet kendi öz iradesi ile kimsenin baskısı  altında olmadan takımını yapsın kocaman taraftara altın tepside sunsun. Ekşimi tatlımı o zaman bu taraftar ve spor kamuoyu kararını  verir.
 
Şimdi dedi ve kodu dan başkası yalan.
 
Sonrasında içi boşalmış, tekrar sıfırdan yapılmış bir takımdan söz ediyoruz. Bunların kaynaşmasından, bir arada nefes almasından, tanımasından, oyun içinde uyumundan. Oradaki ustanın, yani teknik ekibin mal sahibinin aldığı sporcular ile yapacağı takımın sağlamlığı çok nemli.
 
Ya  20 kişilik bir muhteşem oyuncu kadrosu ile takım yapacak yada eline gözüne bulaştırıp duygusallıklar içinde hem takımı hem de kendini rezil edecek. Birinin adamı, yakınımın oğlu, tanıdığımın tavsiyesi ile takım yaparda bunu taraftara sürerse işte o zaman tribünü de üzerine doğru nefretle çevirir.
 
Ama buradaki sağlam duran her daim transferin başındaki olacak ki, merak etmeyin diyecek ki, o zaman merak etmeyen insanların Ordu sporu sahada onların karşısında olacak.Hem iyi bir takım halinde hem de oynarken seyri zevk veren takım halinde.
 
Ne dersek boş. Gelsin Ordu spor, bakalım teknik kadronun yaptığı muhteşem takımı o zaman konuşur her kes. Gerisi havada su dövmek olur ki, oda kimseye fayda vermez.
 
Kim istemez ki Erkan hocanın istedikleri bizi tekrar süper lige uçursun. Merak etmeyin, Ordu spor harika dönecek diyorlarsa, bunu da transferlerden sorumlu insanlar diyorsa, tamam…
 
Bekliyoruz Ordu olarak, Ordu spor taraftarı  olarak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum