Maçı taktik değişikliği kazandırmış

Maçı taktik değişikliği kazandırmış

Orduspor Teknik Direktör İsmail Kartal Kocaelispor maçını "Karşılaşmayı maçın ikinci yarısı yaptığımız taktik değişikliği ile kazandık" dedi.

Orduspor Teknik Direktör İsmail Kartal Kocaelispor maçını "Karşılaşmayı maçın ikinci yarısı yaptığımız taktik değişikliği ile kazandık" dedi.

BANK Asya Birinci Lig'de mücadele eden Orduspor'un 3 puanlık galibiyetinin ardından basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör İsmail Kartal, Orduspor'a geliği günden beri yine alınlarının akıyla sahadan çıktıklarını belirterek, "Karşılaşmayı maçın ikinci yarısı yaptığımız taktik değişikliği ile kazandık" dedi.

Kartal, 2-1'lik Kocaelispor galibiyetini hakettiklerini ve özlemini duydukları 3 puan için sahaya çıktıklarının altını çizerek, "Maçın geneline baktığımızda iyi oynayan taraf bizdik. Rakibimiz son 4 maçta gol yemiyordu. Hafta başından bu yana rakibimizi çok iyi analiz ettik.

   Ama rakip takım da kontrataklardan gol bulmaya çalıştı. Açık söylemek gerekirse sınırlı kadromuzla galip geldiğimiz için mutluyuz. İlk yarı her iki takım da futbol adına hiçbir şey yapamadı. Karşılaşmayı maçın ikinci yarısında yaptığımız taktik değişikliğiyle kazandık.

  Galibiyetimizi tüm mor beyazlı camiaya hediye ediyoruz" dedi. Rakibine yaptığı sert hareketle kırmızı kartla oyun dışı kalan Gökhan'ın durumuna da değinen Kartal, "Keşke kırmızı kart görmeseydi.

  Hakem verdiği kartta haklıydı" diye konuştu. Taraftarların yedek kulubesinde oturan Okan Yılmaz'ın oynatılmasını beklediğini kaydeden Kartal, "Ama ben Okan'ı hazır olmadan sahaya süremem. Çünkü Okan yaklaşık 3 yıldan bu yana maç oynamıyor. Çok eksikleri var" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.