lise futbol

lise futbol

Fatsa takımında iki veya üç oyuncu var ki, ilerisi için harbi futbolcu olur. Ne yazıkki Orduspor adına her zaman görevli oldugunu ifade eden, hocaların hocası sayın Köksalı görmek mümkün olmadıgını da söylemek isterim. Bunlar vahim mevzuular Fatsanın

lise futbol

Bu gün yine yolum Durugöle düştü,bir baktım yine müsabaka var.

Durugöl yine hareketli günlerinden birini yaşıyor.

Ordu lisesi ve Fatsa dan bir lise takımının maçı vardı. Ortam baya hararetli bir şekilde müsabaka seyrettim. Gördügüm şuyudu, hareket var. Futbol malesef çok zayıf ,dogrusu çok fazlasınıda bekleyemezdim .

Çünkü durum deve mevzuu, hiç bir yeri dogru degil her tarafı egri. Egri olmasıda gayet normal çünkü Ordu lisesi kadrosu genellikle orduspor altyapısı agırlıklı, sanki adeta tercih nedeni. Ordu lisesinin hocası, Sevgili Özcan Türkmen hoca takımı kuraraken kıriter olarak sadece Orduspor altyapısı olmayı tercih etmiş gibi bir görüntü sezinledim. Ama sahada her şey ,bir ilçe takımının alehine işlemeside, her zamanki gibi süpriz olmadı diyebilirim.

Benim dikkatimi çeken husus Fatsa takımı oyun olarak ordu takımında daha başarılı oldugunu söyleyebilirim. Bu da futbolun şehrimiz de nereye geldiginin çok açık göstergesi.

Sizlerin dikkatini çekmek istedigim,husus şu.

Fatsa takımında iki veya üç oyuncu var ki, ilerisi için harbi futbolcu olur. Ne yazıkki  Orduspor adına her zaman görevli oldugunu ifade eden, hocaların hocası sayın Köksalı görmek mümkün olmadıgını da söylemek isterim.

Bunlar vahim mevzuular Fatsanın çocugu Ordunun çocugu ,çünkü Fatsa insanının orduspor maçlarına nasıl geldikleri hepimizin malumu.

O zaman bu cografyanın çocuklarını çok iyi tesbit edip, sahip çıkalım, aksi taktirde başka takımlarda görürüz.

Bu da hepimize acı verir. Herkese saygılarımla.
Ad Soyad: ali taç
Tel: 
E-Posta: [email protected]
IP: 88.254.18.81

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum