KÖTÜ BİR GECE

KÖTÜ BİR GECE

Eskişehir de yaşanmayacak kadar kötü bir gece, kabus gibi. Oyunun başında, geldiğin takımda, ilk maçında on sekizin içinde elinle künde atmaya kalkıp ta penaltı yaptırırsan Ferhat, binlerce göz;” buda ne,” olur ve oyunun başındaki;” işte şimdi olmadı, bug

 

 

KÖTÜ BİR GECE
 
Mustafa KÖKSAL
Eskişehir de yaşanmayacak kadar kötü bir gece, kabus gibi. Oyunun başında, geldiğin takımda, ilk maçında on sekizin içinde elinle künde atmaya kalkıp ta penaltı yaptırırsan Ferhat, binlerce göz;” buda ne,” olur ve oyunun başındaki;” işte şimdi olmadı, bugünde mi eksik ve mahkum bir oyun olacak “diye Bursa da ki o maç akla gelir ki ,sonuç aynen öyle olur, oldu da…
 
80 dakika Eskişehir gibi kaliteli bir takıma dayanıp, son 7 dakikada penaltı yaptırıyorsan, oradaki kararı  verende tecrübeli, çok  deneyimli ve önemli kulüplerde forma giymiş bir ayaksa “eyvah ki, eyvah!”.
 
Ne yaptın sen İbrahim kardeş? Eskişehir den arayan Ordu lu seyirciler, son dakikada o penaltıya kızıyorlar, olurda diyorlar ama  hakeme kızıp formayı yere atmasına isyan ediyorlar. Bu tip oyuncular taraftarın gönlünden koparsa girmesi de zor olur artık.
 
Başkanım, bu takımın orta sahasına ve defansına, bu 8.ci dakikalarda yada önce Bursa da şimdide Eskişehir de son anlarda o topu bizde tutacak oyunu soğutup maçı bitirtecek oyuncu istiyor taraftar. Bu takımın içindeki gitmeyeceklerin gittiği ama gideceklerinde niye burada bunlar dedirten oyunculara inat 3 oyuncu alınmalı başkanım.
 
26 yıl sonra çıkarttığınız Ordu spor takımındaki uzun vadeli hedefiniz ve  hayal kurduğunuz yerde olmak için, bu takımı Ordu adına Ordu ilinin altın şehir olması adına, büyümesi adına bu ligde tutacak kaliteli 3 tane oyuncu almalısınız. Aldığımız oyuncu ilk maçında rakip oyuncuyu ceza sahası içinde eli ile düşürüp penaltı yaptırtacak kadar oyun formatından yoksunsa, oynamadığı 3 senenin sonunda ilk maçında bize buruk bir akşam yaşatıyorsa, başkanım emeklerinizin saklı olduğu, sitres ve heyecanınızın içinde toplandığı bu kulübe yazık ediliyor derim. Başkanım bu takıma ve size sağlam isimler lazım, bu gece bunu anladık.
 
Bu maç savunmayla geçse de, son 7 dakika kala bu kadar ucuz bir penaltı ile elimizdeki puanı bir iki ismin sorumsuzluğunda yok etmek kimseye fayda getirmedi. Emeklere çalışmalara, inanan yüzlere yazık edildi. Verilen formanın, Ordu spor takımının oyuncusu olmanın ne anlama geldiğinden bi haber sporcuların ellerinde daha fazla acı çekmeden sayın başkanım, bu takıma 3 tane oyuncu lazım.
 
Çünkü aşağıdaki takımların bir bir maç kazandığı haftalarda sahamızda önemli takımları konuk edeceğimiz haftalarda artık Ordu sporu bu ligde tutacak kalitede oyuncu almak,  yada sezon sonuna kadar kiralamak şart oldu.
 
Bu takım ne oyuncuların, nede Cuper ve ekibinin başkanım. Ordulu un, sizin, bizim. Onlar gider, acıyı hüznü ve  ahı da vahı da bizler çekeriz. Hele o kadar emeğinizin, harcanan onca şeyin, yapılmış olan muhteşem tesislerin yok edilmemesi adına bu takımı ligde tutun.
 
Her hafta insanlarda rahat, stressiz maçlar izlesin . Yanlışmı diyorum başkanım?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum