Karagücü değil, Ordu

Karagücü değil, Ordu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Dostlukspor'dan sonra 1. Lig'e düşen ikinci takım, Ordu Bedensel'e 74-66 yenilen Karagücü oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Dostlukspor'dan sonra 1. Lig'e düşen ikinci takım, Ordu Bedensel'e 74-66 yenilen Karagücü oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne tutunma mücadelesinde Karagücü'nü 74-66 yenen Ordu Bedensel Engelliler, sevinen taraf oldu. Ordu Atatürk Spor Salonu"nda oynanan maça, Ordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı iyi başlayarak birinci periyotu 20-14 önde kapattı. İkinci periyotta toparlanan konuk ekip Karagücü, ilk yarıyı 35-32 önde bitirdi.

 Beşiktaş ve Galatasaray galip
Maçın üçüncü periyotuna iyi başlayan Ordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kaptan Cevat Karagöl"ün üst üste bulduğu sayılarla bu periyotu 55-49 önde tamamlamayı başardı. Maçın son çeyreğinde de oyundaki üstünlüğünü sürdüren Ordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, karşılaşmadan 74-66 galip ayrıldı. Diğer erteleme maçlarında şu sonuçlar alındı: Engelli Yıldızlar - Galatasaray: 74-78, İzmir BŞB. - Beşiktaş : 49-53.

 Ordu'da büyük sevinç
Ordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Cevat Karagöl, maçın ardından yaptığı açıklamada, "tamam ya da devam" maçına çıktıklarını ifade ederek, "Bu galibiyetle ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledik. Bizim için zor bir maç oldu ama kazanmasını bildik. İnşallah daha da iyi olacağız. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ederim" dedi.

Çıkan takımlar belli
Mersin'de yapılan grup play - off maçları sonunda 1.Lige yükselen iki takım Adana Martı ve Yalova Engelliler Spor Kulübü oldu. Birinci Lig'den ise Süper Lige çıkmayı Saran Anadol garantilerken, Adana Engelliler de büyük bir aksilik olmazsa, ikinci takım olarak yeni sezonda Süper Lig'de boy gösterecek. Antalya Büyükşehir Belediye ise, Adana'nın puan kaybetmesini bekleyecek.

   Ordu Bedensel - Engelli Yıldızlar saat 16:00 da atatürk kapalı salonunda karşılaşacaklar.

   

SÜPER LİG'DE ERTELEME MAÇLARININ PROGRAMI

10.hafta
K.Karabük - Galatasaray

12.hafta
Ordu - Lefkoşa Bld.

13.hafta
Lefkoşa Bld. - İzmir BŞB. 

15. hafta
Karagücü - İskenderun

17. hafta
Karabük - Beşiktaş
Ordu Bedensel - Engelli Yıldızlar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.