KARABÜK MAÇI VE DÜŞÜNCELER.

KARABÜK MAÇI VE DÜŞÜNCELER.

KARABÜK MAÇI VE DÜŞÜNCELER. Ordu da hava güzel, ortam harika, tribün dolu, taraftar coşkulu. Onlar da bu maçın 6 puanlık olduğunu bilerek coşkuyu sahaya yansıtma gayretinde. Kadını çocuğu, taraftarı herkes yardım etme uğraşında. Ama sahaya çıkan takı

 

KARABÜK MAÇI VE DÜŞÜNCELER.
 
Ordu da hava  güzel, ortam harika, tribün dolu, taraftar coşkulu. Onlar da bu maçın 6 puanlık olduğunu bilerek coşkuyu sahaya yansıtma gayretinde. Kadını çocuğu, taraftarı  herkes yardım etme uğraşında. Ama sahaya çıkan takıma bakınca bir iki ismin katkısının azlığı yanında, birde bir iki oyuncunun sıfır katkı yaptığı Karabük maçında,  ilk yarım saatte üç gol bulmak ve onun morali ile oynarken, ardından  sahada maç boyu yüreğini sahaya koyamayan sporcuların zararının ne boyutta olduğunu yediğimiz goller le, tribünlere gösterdik.
 
Üç birle içeri girmek çok tehlikeli idi. Yanımdakilere de söyledim. Öylede oldu ve orta sahadaki bazı olmayan kurgunun bize verdiği oyun bazlı zararın dönüşü ikinci goldü, o da  oldu. Cuper ve ekibi de  o sırada bunları gördü, geçte olsa tek tek oyundan aldı.
 
Abdulkadir ve ikinci devre ise Hakanın maçın hiç bir bölümünde sahadaki varlıklarını takım hissetmedi, Cilio ve Stancu gibi oyunculara yardımlarını bırak, onların onlara yardım ve destekleri ile yetmiş dakika kenar yönetim dayandı , ama yinede oyunda hiçbiri yok.
 
Ve tebrikler Cuper e , yönetime, başkana. Eksik olan bir kanadı alınan javita ile öyle kapatmış ki,  bugün Karabük ün en etkili sol tarafını felç etti, kırmızı yaptı, dağıttı. Sonra Hasan Kabze son derece hazır  olmasa da,  mevcutlara göre süper lig sporcusu olduğunu oyuna girdikten sonra hem taraftara hem de sporculara gösterdi.
 
Santraforum diye.
 
Ama öyle işler yaptık ki, Orduya gelen en kötü  hakemi bile bazen oynadığımız oyunla geçtik. Üç puanı öldük, dirildik aldık. Tribündeki insanların heyecanı  yüksek seviyelerde idi, bir şey olmasın diye koktum. Stres kötü  beyler. Takım olmak için buradayız. İyi transferler yaptı yönetim. Bugün Karabük e de puan vermedik, 25 yaptık ya şimdi Eskişehir e , sonra burada Ankaragücüne..
 
Bu takımın  yeri burası. Hocada dedi ya, “bu takım biz değiliz, daha iyiyiz” diye. Doğrusu da o. Geçen Samsun maçının korkusu, tedirginliği var, acaba soruları beyinlerin de. Zor bir maçtı. İlk yarım saatte kolay yaptık ama yine zorla da olsa maçı aldık.
 
Önemli olan da bu. Ama cuk oturmuş derler ya,transferler öyle bir şey. Alanlara selam olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.