javiko

javiko

Eee hayatta her şeyin bir acaemiligi var. Bu gün gelinen noktada tecrübe kazanıldıgıda, neler olabilecegi ortaya çıkıyor . Sayın kulüp başkanımız Nedim Türkmen için zor geçen iki sezondan sonra ,mutluluk verici hamlelere yapması herkes gibi benide çok se

javiko

Murat Beyazıt

Eee hayatta her şeyin bir acaemiligi var. Bu gün gelinen noktada tecrübe kazanıldıgıda, neler olabilecegi ortaya çıkıyor .

Sayın kulüp başkanımız Nedim Türkmen için zor geçen iki sezondan sonra ,mutluluk verici hamlelere yapması herkes gibi benide çok sevindirdi.

Bu gün yapılan bu Javiko Transferi yerinde bir transfer oldugu kanaatindeyim.

Çünkü javiko , dünya devi Barcelonayı görmüş bir oyuncu. Dogrusu yetenekli olmasa, Barcelona gibi takımı adama göstermezler bile ,bundan dolayı sayın Türkmeni tebrik etmek isterim.

Şimdi bazı şeyleri daha iyi anlıyorum oda şu sayın Türkmen futbol konusunda geçmişte yanlış hamle yapmasına sebep olan insanlardan da ciddi oranda uzaklaşmış durumda , bunun içinde kendi aldıgı kararlarda ciddi derecede isabet saglamaya başladı.

İsabetten bahsetmişken Eren den de bahsetmeden geçemyecegim .

En son oynanan kupa maçında da görüldüki cuk oturmuş bir transfer , Ömerde fena oynamadı kumaşı iyi .

Şimdi geçmişteki yanlış hamleleri nasıl eleştiriyorsam dogru olanlarıda övmek zorundayım,onun içi tebrikler sayın Türkmen .

Yanlız sayın TÜrkmene naçizane  iki tane öneride bulunacagım.

Bunlardan birincisi bu şike sürecinde Fenerbahçe ile ilgili sanki konunun tarafı olmuşuz gibi genel bir kanı oluştu kamuoyunda. Bu bize zarar verir.

Bu konu adli merciler ulaşmış durumda, devletin savcısı var, hakimi var yüce türk adaleti gerkli kararı verceginde hiç şüphem yok.

Sürekli bu konuyu ulusal ve yerel medyada bu kadar gündeme almanız çokta gerekli degil diye düşünüyorum .

Geçenlerde bu sitede bir yöneticiniz hakkında amatör futbolun içindeki bir arkadaşımız bir yazı yazmıştı . Biraz üzülmüştüm. Dogrusu anlamda verememiştim , konuyu biraz irdeledim ki kamoyunda bu kardeşim argo tabirle godaman davranışları yüzünden insanlar la olan ilişkilerini bitirmiş vede bu kişiye olan tavrın orduspora zarar verecegi kanatine vardım.

Bu konuda eskiden selamlaştıgımız zat allahın selamından bile bizi mahrum ettigini görünce şahsın son halini araştırdıgımda karayolları silindiri gibi herkesi ezmiş ve de insanları kırmış .

Şimdi o kardeşime bir tavsiyem olacak amaç spor hizmet etmekse bir çift eşofman alalım saglıklı yaşam için yürüyüş yapalım, aksi taktirde ikimizinde saglıgı kilolar yüzünden bozulabilir .

Demedi deme.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.