İSTİKRAR

İSTİKRAR

Trabzon dan Ferhat ı sol beke, Amerikalı Clarence Goodson u ise stopere takviye yapan Cuper in aklında birde Arjantinli orta saha var. Baral sakatlıktan sonra yeni transfer gibi nazar değmesin. Oyuncular ise formda. İskeletse oturmuş vaziyette. Farklı bir

İSTİKRAR
 
Ordu spor ikinci devreye istikrar ve farklı  olma parolası ile girmek daha da güçlü olmak için ne gerekiyorsa onun peşinde. Hem yönetim hem de Cuper oyuncuda kırk kez düşünmek ve almak adına hamlelerini takıma ve istikrarı sağlamak adına faydalı olacak isim üstünde. Her ismin bu takıma katkısı olur mu olmaz mı da değil. Çünkü devre arası sıkıntılı ve zor işlerin olduğu parası olanın at oynattığı yada at oynatır gibi görünüp kulübü borç batağına attığı yerin adı.
 
Trabzon dan Ferhat ı sol beke, Amerikalı Clarence Goodson u ise stopere takviye yapan Cuper in aklında birde Arjantinli orta saha var. Baral sakatlıktan sonra yeni transfer gibi nazar değmesin. Oyuncular ise formda. İskeletse oturmuş vaziyette. Farklı bir Ordu spor ise hedef o zaman başkanında yönetiminde fedakarlığı üst düzey yapıp bizlere sundukları hedefin kıyısında yakınında bu takımı her daim tutmak zorundalar.
 
Hazırlık maçları ölçü olur mu olmaz mı derseniz zaten ölçü için değil hazırlık vede noksanlıkları kapatmak için yapılan işler , hataların askeriye inmesi için oynanan oyunlardır.
 
Faydalı olur zararı olmaz.
 
Ordu spor ikinci devre Mersin gibi bir çok transferi yapan takıma karşı Ordu da maça çıkacak ilk maçlar hep özel ve güzel olmak zorundaki peşi gelsin. Bu maçı almak için ne gerekli ise onun peşinde yönetim. Eksik yönde ne varsa oraya takviye peşinde. Bunun içinde isimlere imzalar attırılıyor.
 
Hedef istikrar, farklı bir takımsa bunun olması da yönetimin ve hocanın elinde. Hayırlısı. Maçları da farkı da istikrarı da görmek isteyebilir taraftar. Buda taraftarın isteyebileceği en doğal hak, ama o taraftarında bilet alıp takımına destek olması şart. Aidat ödemesi de, yada sımsıkı sarılması da…
 
Bence de..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum