İSTANBULDA BAYRAM OLDU..

İSTANBULDA BAYRAM OLDU..

İstanbul olimpiyat stadında İstanbullular , derneklerinde desteği ile bayramı yaşayacak diye. Çünkü bu sezon bizim takım da forvet de çabuk ayaklar var iken rakiplerin bir çoğunda defans ağır sporculardan kurulmuş. İzlediğim her takımda bir kaçı hariç gö

İSTANBULDA BAYRAM OLDU..

Yazmıştım.

İstanbul olimpiyat stadında İstanbullular , derneklerinde desteği ile bayramı yaşayacak diye. Çünkü bu sezon bizim takım da  forvet de çabuk ayaklar var iken rakiplerin bir çoğunda defans ağır sporculardan kurulmuş. İzlediğim her takımda bir kaçı hariç gördüm.

Avantaj bir çok maçta tabi ki bu durumda bizim .

Bu maçta bu görüldü. 

Maçın en kritik anında çabuk içeri sızdığımız bir anda , Eskişehir takımından Hürriyet penaltı yaptı ve takımını on kişi bıraktı. Penaltıyı Mersin maçına göre biraz daha iyi görüntü veren Hasan kaçırsa da kornerden gelen golle Baral da ilk golü ile tanışmış oldu. Ardından da penaltıyı kaçıran Hasan ın golü ile Ordu spor olimpiyatta üç puanı almanın  mutluluğunun ilk ayağı olan devreye mutlu girdi.

Güzel bir cumartesi akşamı idi her Ordu sporlu için, herkes devre arasında iyi ki geldik kardeşim dercesine coşku ile ordu spor için orada olmanın haklı gururu ile ikinci devreyi bekledi.

İkinci devre on kişi olan Eskişehir in orta alanındaki Tello ve Alperin çabuk oyunu ile defansımız zaman zaman sıkılsa da bunu tecrübesi ile atlatıp, Eskişehir  kalesinde bir çok gol pozisyonu buldu, onları da cömertçe harcadı. Baral sureti ile Eskişehir defansının iki ağır stoperini çok fena yordu.

Servet gibi bir oyuncu bile kötü  anları yaşattı takımına.

Cuper ve kurmayları üç oyuncu değişikliği yaptı.  Girenler ile Ordu spor hareketli olmasının ve  güzel oyununun bedelini gollerle tamamlayamadığı için, Eskişehir takımına yeniden  ümitler verdi. Giren oyuncuların hareket getirmesi ile çokça pozisyon bulsa da Ordu spor yine bunları gol olarak yapmada eksik kaldığını herkes gördü.

Zamanla bu lige alışacak olan oyuncuların Ordu spora çok şeyler vereceği iki maçta görüldü. Bu çok önemli idi. Alınan oyuncuların arkasında cuper vardı ve bir çoğu orduda bilinmeyen isimlerdi.

Evet, üç gün önce  İstanbul olimpiyat stadında maçın sonu bayram olacak diye yazmıştım, oldu işte..

Haftaya bir başka şölende olmayı arzu edenlere selam.

Öyle değilmi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum