İSPANYOL MODELİ  ORDUSPOR

İSPANYOL MODELİ ORDUSPOR

Ordu spor uzun yıllar, ”Erdoğan, Arif ten sonra sağ tarafa” Javito” gibi bir oyuncu alıp tabi bir sezonda faydalanabildi mi? Hayır tabi ki. Bazı isimler yeni transfer için geçti; “Michel-Pedro-Gomez-Lopez” gibi, yönetim bunlarla konuşup ön anlaşmalar y

İSPANYOL MODELİ  ORDUSPOR

Ordu spor un  yeni sezonda transferdeki rotasını İspanya ligine çevirmesi doğal. Elinde,  adı dünyada çok konuşulan bir hocası var,   o da Arjantin li. O ligi iyi tanıyan,  oyuncularına kefil olacak kadarda yakın biri olarak, Ordu spor takımına alacağı isimler kuşkusuz İspanyada top oynayan oyuncular olacak, normal.

Faydalımı olacağa gelince, Ordu spor uzun yıllar, ”Erdoğan, Arif ten sonra sağ tarafa” Javito”  gibi bir oyuncu alıp tabi bir sezonda faydalanabildi mi? Hayır tabi ki. Bazı isimler yeni transfer için  geçti; “Michel-Pedro-Gomez-Lopez” gibi, yönetim bunlarla  konuşup ön anlaşmalar yaptı. Stancu içinde girişimlerinin olduğunu bildiğimiz yönetim, bu sezon daha kaliteli bir takımla ligde olma hedefinde.

Olmalı da.

Birde mevcut kadroda iyi oyuncular var. Ordu yu ve Ordu spor u tanımaları avantaj. Onlardan kalacakları  hoca yönetimine rapor etmiştir.

Stoper,  açık , orta sahaya transfer yapılmasını  isteyen teknik ekip bu sezonu herkesten fazla analiz etti ki öncelikle ona göre de oyuncu alması hakkı, yönetim isterse..

Birde bu kadar önemli transferleri yapan, çim sahaları modernleşmeyi bekleyen Ordu sporun sporcusuna son model Otobüs layık değil de kime layık? Ordu insanı büyük taraftar, elini telefonun tuşlarına koyup bir esemesin can vereceği o sudan neler geçmedi ki, Otobüsün kralını Ordu insanı alır…

Ordu yeni sezona çok olgun ve tecrübeli girecek. Bu kadar badire atlatmış ligde birkaç kulübün tutarlı  oluşlarının  sebebi  yönetiminin samimiyeti ve dayanışması. Birlikten doğar işve başarı, gerisi hikaye.

Müslüm Yelken evlendi, mutlu ol, sevdiğinle uzun yıllar yaşa. Ordu spora da hizmet et. Çünkü Ordu seni düzgün adam dedi ve çok sevdi.

Başarılı olması dileğimiz, Otobüs için ise çıkarın telefonları hemen   arayın.Bu kadar önemli işleri yapmış bir yönetime herkesin azda olsa katkısı olmalı.

Değil mi ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.