İşitme engelliler sporda engel tanımıyor

İşitme engelliler sporda engel tanımıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Ordu il merkezindeki “İlköğretim Okulları Arası Spor Müsabakaları”nda Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu bir çok dalşda madalya aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Ordu il merkezindeki “İlköğretim Okulları Arası Spor Müsabakaları”nda Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu bir çok dalda madalya aldı.

  Çeşitli spor dallarında yarışan normal ilköğretim okulları öğrencileri arasında işitme engelli öğrenciler birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde ettiler.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Okul Müdürü Hamdi Özcan: “Öğrencilerimiz engelli olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atmışlardır. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Bizler de, öğretmen, öğrenci ve personel olarak büyük bir azimle çalışmaktayız. Tabiatıyla başarı da kendiliğinden gelmektedir.

  Hem spor hem halk oyunlarında hem de sanatsal çalışmalarda bugüne kadar birçok başarıya imza attık. Türkiye finallerine katılıp dereceler yaptık. Ordu ilimizi en iyi bir şekilde bu müsabakalarda temsil ettik.

  Bu başarılarımızı ileriki yıllarda attırarak devam ettireceğiz. Bu şekilde engelli öğrencilerimizi hem eğitiyor hem de hayata hazırlayıp, onların özgüven kazanmalarını sağlıyoruz.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen personelimizi kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum