IŞIL  IŞIL  DURUGÖL

IŞIL IŞIL DURUGÖL

Bakıyorum gece 9 da orda Zafer hoca. Her şey yolunda mı diye. Yapması lazım. Bir yol çalıma planı oturtması lazım. Katkı paylarındaki koyduğu kuralı çiğnemezde bu devam eder yatırmayan katılmasın. lun.

 

 

 

IŞIL  IŞIL  DURUGÖL
 
Bu konuda emeği geçen herkese ,  İl spor il müdüründen, ASKF in görev yapmış başkanlarına, Tedaş  kurumunun  eski ve yeni müdürlerine teşekkürler.
 
Tüm amatör camiasının  antrenör ve sporcularının , bu kadar güzellikler içindeki çalışma  başarısı, çalışma azmi, ilerde onlara  artı olarak dönecektir. Eskiden sert ve  toprak zeminlerde, zor şartlarda, çamur içinde yapılan çalışmaların artık yemyeşil ortamlarda olması, çalışana da zevk veriyor.
 
Birde Osman Çakmakla başlayan duru göle acil yatırım çalışması şimdi Zafer Öztürk ile devam ediyor. Işıl Işıl bir durugöl.  Her akşam ordayım çocukları idman zevkinin en önemli yardımcısı o sahaların yapılmış olması.
 
Bakıyorum gece 9 da orda Zafer hoca. Her şey yolunda mı diye. Yapması lazım. Bir yol çalıma planı oturtması lazım. Katkı paylarındaki koyduğu  kuralı çiğnemezde bu devam eder yatırmayan katılmasın.
 
Biraz esneklik zamanla kocaman yama oluyor. Zafer bu konuda yönetimi ile haklı  bir karar içinde.
 
Bende spor adamı  ve çalıştırıcı olarak şu ışıltılar içinde çalışırken yapana ve geçmişine bin kez dua ediyorum.
 
Daha iyi günlere doğru..Tebrikler arkadaşlar, sağolun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum