İLK YILDA NE ARARKİ İNSANLAR…

İLK YILDA NE ARARKİ İNSANLAR…

Ordu spor ligde. Müthiş bir olay. Fener burada Beşiktaş burada. Her gün ulusal medyada. Ya başkan orada ya yönetici. Bakanı yanında Valisi arkasın da iş adamları azda olsa destek için sırada. Yenerse aldığı belli berabere kalırsa yarısı. Gelen isi

 

İLK YILDA NE ARARKİ İNSANLAR…

Ordu spor ligde. Müthiş  bir olay. Fener burada Beşiktaş  burada. Her  gün ulusal medyada. Ya  başkan orada ya yönetici. Bakanı yanında Valisi arkasın da iş  adamları azda olsa destek için sırada. Yenerse  aldığı  belli berabere kalırsa  yarısı. Gelen isimler kalite.

Antep in genç santroforu bile idolüm Fatih Tekke diyor oda bizde oynuyor ise, demek ki Ordu spor ilk yılında iyi isimlerle bu ligde. Taraftar ise sabırsız. Yenilgide isyankar. Sebepsiz gürültü içinde. Ne istiyorsunuz beyler ilk yılında şampiyonluk mu?

Yedirirler mi size bunu.

O zaman bu takımın her puanı  gelecek sezon için bir adım tecrübe sporcu yenileme demek. Unutulmasın ki bu takıma kaç tane yeni isim girdi. Yapılandı  hala yarı yolda. Metin hoca bir kısımca tenkide uğrasa da doğrusu onun kalması en doğru iş olur. Hem üst yapı hem de alt yapı için.

Büyük takım olmanın  şartı büyük taraftarın olmasından geçer. Çarşı olmak kolay değil,eski çotanaklarda. Efsaneler efsaneleri doğurur. Bir zamanlar UEFA ya gidenler gibi , o takım gibi.

İlk yılında aranacak olan bu takımın ligde sağ salim kalması hedefinde yukarda yer bulması ve sporcuların karnelerinin iyi olması. Ondan sonra kapında bekleyen öyle isimler olur ki sizde şaşarsınız.

Tribündekilerde. Tabi ki bunun yanında Ordu spor için gerçek olacak olan ise, kadrosunda Arif-Şükrü- Güven-Mahmutların olması..Asıl doğru bu.Şimdi bu takım için tek yapılacak inanılmaz sabır içinde destek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum