HÜRRİYET GELECEK.

HÜRRİYET GELECEK.

Salı günü hocanın yardımcıları gelip sporcu kardeşlerimizle tanışacak, peşinden sayın Cuper takımı eline alıp ikinci devre ne yapılabilir ona bakacak. Kısa ara var önümüzde ise Fener maçı. Motivasyon buraya se o zaman acele etmek lazım.

 

HÜRRİYET GELECEK.
 
Salı  günü hocanın yardımcıları gelip sporcu kardeşlerimizle tanışacak, peşinden sayın  Cuper takımı eline alıp ikinci devre ne yapılabilir ona bakacak. Kısa ara var önümüzde ise Fener maçı. Motivasyon buraya se o zaman acele etmek lazım.
 
Dünyaca ünlü hoca buraya para için gelmiyor dersek olmaz, o da,  en zengin hocası da para lafını  duyunca iki naz bir  cilve yapıp  kokuya senden önce gider. Koku para kokusu. En yakınını sana yeri gelir düşman eder biraz karakter zafiyetin vara.
 
Ordu spor bir kar verdi, yabancı  dedi, alınacak oyuncular var dedi, Hürriyet Ankara gücünden buraya tercih olarak geliyor, süperliğin önemli kulüplerine hayır diyorsa Ordu spor hakikaten önemli vizyonu olan büyük camia. Hürriyet orta sahamızdaki olmayan Şükrü Bekiroğlu, Yada Ali Şahin modeli bir oyuncu . Buna Ordu spor takımının ihtiyacı var. Onur la bazen de Hakanla topal ördek misali gidebildiğin orta sahadaki yolu şimdi daha sağlam ve çabuk gitme şansını artırmış olarak yapacaksın.
 
Sonra forvete ve geriye sağlam isimler almak, Dalmat gibi adam eksilten, içeriye girebilen oyununa sezon başı morali vermen, Müslüm gibi oyuncunu buraya kazandırman, Fatihi de kendine yakışır bir güzellikle tekrar kazanman ikinci devre için   önemli de, yabancı hocaların dili bunları çözecek büyüklükte mi merak ediyorum.
 
Yönetim hocanın transfer isteğine kapıları kapamaz sanırım. Fener maçındaki Ordu spora bakalım da el arkı ne kadar onu görelim.
 
İkinci devre ..Fener maçı. Tribünler dolu Puan almışız. Ne istiyoruz ki?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.