HERKES HOCAYI BEKLİYOR.

HERKES HOCAYI BEKLİYOR.

Gazetelere bakıyorsun, isimler milyarlar değerinde, takım için verecekleri garanti ise yok. Onca büyük parayı önüne sereceğimiz ismin, Ordu spora gelinlik kız gibi başı önde gelmesinin ikinci devre için ne anlamı olur. Yabancı niçin, takımda oyuncular y

 

HERKES HOCAYI BEKLİYOR.

Gazetelere bakıyorsun, isimler milyarlar değerinde,  takım için verecekleri garanti ise yok. Onca büyük parayı önüne sereceğimiz ismin,  Ordu spora gelinlik kız gibi başı önde gelmesinin ikinci devre için ne anlamı olur. Yabancı niçin, takımda oyuncular yabancı olduğu için..

Yerli olmaz mı  diyorum, verilen isimlerin hepsi paracı. Ersun Yanal, adam federasyonun , kulüplerin paracıklarını  aylık olarak ciğer sökercesine almış. Ordu sporun ne kadar maddi gücü var verecek te, yarınına kapı sürgüsü çekecek işlere girecek? Bu takıma gelecek hoca ac olacak, Ordu sporun yarınına damga vuracak..Böyle bir isim.

Bugünü  kurtarayım planı ile işler giderse yarın yönetim acı  çeker. Hocaya ne olur ki, çeker gider. Aldığı  da kar kalır. Kötü olursa yönetimden, şehirden , iyi olursa kendinden. Hocaların kurnazının işi bu.

Ordu spor hocasını  bulur. Birinin dediği gibi, ya da gazetelerin yazdığı  gibi olmaz. Yönetimde bu konuda  dikkatli. Artık her şeyi üfleyerek yiyor. Kim  keriz gibi bir isim olsun derde, parasını hart diye adamın önüne atar.?

Kolay mı  kazanıyor yöneticiler bu paraları?

Samimi olalım. Merak edelimde bırakalım bu işi yönetim kırk yarsında çözsün. Şu an takımın başında yerli teknik adamlarla Sebahattin hoca var. Onlarda en az herkes kadar bilgili ve iyi. Yönetimde onlara güvenerek iki önemli maç için takımı emanet etti. Var olan ortada. Metinde olsa  sebahattin de olsa malzeme aynı. Önemli olan o gün sporcunun sahaya yansıma durumu.

Bekliyoruz. Kararı  verecek yönetim. Ordu spor için iyi olan olsun. Ama bir gerçeği yıllardır hep söylüyorum. Yanında yardımcılardan biride mutlaka yerli bir isim olsun. Kulübü bilen. O zaman hem yönetim hem de ordu insanı da güven dolu oluyor. Ben bile.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum