HER ŞEY İYİ GİDİYOR

HER ŞEY İYİ GİDİYOR

Herkesin dışarıdan bakıp ta bir şeyler konuştuğu tenkit ettiği alt yapısı var. Yapılan tüm planların yüzde 60 nı yapmışlar olarak bu sezon çok iyi işler yapıldığını söyleyebilirim. Uzun yılların birikimi olan bir unutulmuşluğun birden bire yerden kalkması

HER ŞEY İYİ GİDİYOR
 
Bu sezon Ordu spor süper ligde istediği sonucu aldı. Kupada lider oldu, beşte beş yaptı. İkinci devre istediği transferlerde yerine yakıştı, faydalı oldu. Manisa dan Nizamettin i transfer ederek ikinci sezona erken başladı. Şimdi final oynayarak kupayı istiyor. Oda olursa bu sezon hakikaten istediğimiz kadar olmasa da 4 3 lük olmasına hepimiz sevinmiş olacağız.
 
Herkesin dışarıdan bakıp ta bir şeyler konuştuğu tenkit ettiği alt yapısı var. Yapılan tüm planların yüzde 60 nı yapmışlar olarak bu sezon çok iyi işler yapıldığını söyleyebilirim. Uzun yılların birikimi olan bir unutulmuşluğun birden bire yerden kalkması zor olsa da, alt yapıdaki iyi oyuncuların her yıl büyüyerek yukarı çıkması, yukarıdaki olumsuz bazı isimlerin temizlenmesine yardımcı oluyor.
 
Son Bolu spor maçında alt yapıdan alınıp ta oynatılan oyunculardan belki biri hariç çok sırıtan ve oyun içinde ben niye buradayım görüntüsü veren isim olmadı. Biz buradayız, yukarda oluruz, oynarız hocam bakışında idiler. Demek ki yanıldığımız fazla şey yok. Şimdi bunları monta etmekte ve alt yapıya da dışarıdan üst düzey iki oyuncu almak amacında alt yapı.
 
A2 de kimin oynaması değil, A2 kimler için kuruldu yu sorgulamalı izleyen. Bu lig yukarıda oynamayanların gelip te idman niyetine oynayacağı rezerv bir lig, o yüzden burada oynayan altyapıdan iki oyuncu bulsa hocalar gelecek için bayram. Birde Bolu Spor takımının teknik ekibine teşekkür ederiz. İyi insanlar, kibar ve doğru insanlar. Allah daha çok başarılara imza atmalarını nasip etsin.
 
Ordu ilinde yeterli sayıda kulüp olmadığı için, az oyunla gidilen gruplarda bunun acısını yaşadık. Branşlarda şampiyon olsan ne yazar ki yerli kulüpler bu branşlara yeterli özeni vermeyince, ne yaparsan yap boş. Az takımla oynadığımız için sıkıntılar gruplarda ortaya çıkıyor.
 
Yinede iyi sezon geçiren Ordu spor ve planlarının bir çogu yeri,ne gelen alt yapı, yenilenen sahalar, yapılan transferler, erken sporcu için atılan adımlar. Yeni sezon çok iyi olacak gibi. Yeni yönetiminde istekli olmaları bunu gösteriyor. Hepside kulübe bir faydam olsun peşinde. Nerde yönetici olduklarının farkındalar.
 
Kolay değil. Tüm gözler üzerlerinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.