HEKTOR CUPER

HEKTOR CUPER

Anlaştı. Son taslaklar ve imza kısmı da sorunsuz halledildi. Hoca Ordu sporla bir buçuk yıl burada. Ordu spor çok büyük bir stres ve acayip düşüşün içine girmek üzere iken çekti aldı diyebileceğimiz bir hareketin başlangıcını yönetim hoca seçimi ile ya

 

HEKTOR CUPER

Anlaştı. Son taslaklar ve imza kısmı da sorunsuz halledildi. Hoca Ordu sporla bir buçuk yıl burada.  Ordu spor çok büyük bir stres ve acayip düşüşün içine girmek üzere iken çekti aldı  diyebileceğimiz bir hareketin başlangıcını  yönetim hoca seçimi ile yaptı. Kimse benim kadar yerli sporcu yada hoca istemesin ama bu değişimin adından çok gerekliliği idi önemli onu yaptı ya yönetim, bu iyi.

Dün yazımda Hürriyetten bahsetmiştim, olmadı ve onu başka bir kulübümüz renklerine bağlaDI. Bizde olsa iyi idi. Dünyanın sonu değil. O gider başka sporcular gelir. Ediz gibi, Onur gibi, Eren gibi. Arjantin den gelecek isimler ve de mevkilerde önemli.

Fakat nedense stoper çok oldu elde..5 tane.Sporcuda öyle. Acilen bunların  çoğu ya gitmeli yada kiralık olarak yollanmalı. Alt yapımızda bize lazım iki üç isim hazır var. Kendi içinden masrafsız. Hepsini de sayın Sabahattin hoca iyi biliyor ve tanıyor.

Hektor Cuper ne yapar, şu kadar para alır gider yada bu kadar para verilir mi diyenlere soruyorum, ne alıyorlar yada ne kadar masrafları olacak, ben bile bilemiyorum da sizler nereden biliyorsunuz, hayret. Belki de yerli hocalardan daha ucuza geldi.

Çalışmalarına bakıyorum yardımcılarının ilk kazmayı vurdukları nokta dayanıklılık yada kondisyon artırma. Demek ki  dayanıklı görmediler takımı da , belki bir çok eksiğimiz var yada onlar bunu gördüler ki o yönde bir yüklenme ile işe başladı hocanın ekibi.

Hayırlısı  olsun. Her şeyin iyi olması dileğimiz. Birde Fener maçından puan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.