Hector Cuper Ordu’ ya Geliyor

Hector Cuper Ordu’ ya Geliyor

Orduspordan yapılan resmi açıklamada: Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız’ ın yeni teknik sorumlusu Hector Cuper, Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen ile Samsun Çarşamba Havaalanı’ na inecektir.

 

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör arayışını Dünyaca ünlü bir isim olan Hector Cuper ile sonlandıran Kulübümüz, teknik direktörünü karşılamaya hazırlanıyor.
 
Hector Cuper Ordu’ ya Geliyor
 
Orduspordan yapılan resmi açıklamada: Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız’ ın yeni teknik sorumlusu Hector Cuper, Kulüp Başkanı Dr. Nedim Türkmen ile Samsun Çarşamba Havaalanı’ na inecektir.
 
Yeni teknik direktörümüze burada bir karşılama yapılacaktır.
 
Camiamıza ve taraftarlarımıza duyurulur" denildi.
 
Orduspor’u 26 yıl sonra Süper Lige çıkmasında büyük emeği olan Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, Orduspor tarihinde ise bir ilki gerçekleştirerek Yabancı Hoca getiren ilk başkan oldu.
 
Orduspor Tarihinde Bir İlk

1967 yılında kurulan Orduspor, 45 yıl boyunca hep yerli hocalar ile çalıştı. 45. yılında ise 3 yıllık başkanlık döneminin en önemli kararını veren Türkmen, Dünyaca Ünlü bir yabancı hoca ile çalışma kararı aldı.

 

Uzun görüşmeler ve kulübün projeleri ile ilgili bilgi alan Hector Cuper ile anlaşan Türkmen, Orduspor’un 45 yıllık tarihini değiştirerek ilk kez hem yabancı hem de ünlü bir teknik direktörü getiren isim oldu.

 

Kulüp Başkanı Türkmen, “Sıradan bir teknik direktör getirmiyoruz, İstanbul’a değil, Orduya getiriyoruz. İstanbul’a bir teknik direktör getirmek şehrin şartlarından dolayı kolaydır ama biz Ordu’ya getirmeyi başardık. Şuan Süper ligde yer alan en kariyerli Teknik Direktörü getiriyoruz. Dünya’da ilk 3’e giren bir teknik direktör kendisi. Şehir olarak Cuper’i sahipleneceğiz. Cuper ile birlikte hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Taraftarımızda Cuper’e sahip çıkacaktır.”

 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Salı günü İstanbul’da olacak. Aynı gün havayolu ile Ordu’da olacak.

 

Orduspor Profesyonel A Takımımız, bugün Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdü. Sağnak yağmur altında sürdürülen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Fenerbahçe Hazırlıkları Yağmur Altında Gerçekleşti

 

 

Durugöl Tesislerinde yapılan antrenman Antrenör Fataguzzi Jose Carlos ve Angel Puebla ve Kaleci Antrenörü Hüsnü Karakoyun nezaretinde gerçekleşti.

 

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, karşılıklı pas çalışması ile sürdü.

 

Antrenmanın ikinci bölümünde, 3 grup halinde ayak tenisi karşılaşması yapıldı.

 

Antrenmanın son bölümünde ise takımımız taktik çalışması gerçekleştirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.