HAYIRLI OLSUN…

HAYIRLI OLSUN…

Ordu spor adı geçen yabancı hocası ile yıllık 1milyon Euro karşılığı anlaştı. Kazanırsa oda kazanacak. İnter de çalışan tecrübeli teknik adam, Trabzon maçında görüp noksanlıkları tespit edeceği Ordu spora ikinci devre sahada patron olarak gelecek. Bunu

 

HAYIRLI OLSUN…

Ordu spor adı  geçen yabancı hocası ile yıllık 1milyon Euro karşılığı  anlaştı. Kazanırsa oda kazanacak. İnter de çalışan tecrübeli teknik adam, Trabzon maçında görüp noksanlıkları tespit edeceği Ordu spora ikinci devre sahada patron olarak gelecek. Bunu resmen imza altına aldı kulüp.

Artık bu saatten sonra faydalı  ya da faydasızı konuşmak yerine Ordu sporun bu sezon bu ligde kalıp kalmayacağının çalışması içinde olmalı herkes. Taraftarın inandığı Ordu spor bu inanç doğrultusunda hazırlığını yapmalı. Alınacak oyuncularda Ordu spora ikinci devre ilaç olacak ağrısını sızısını ortadan kaldıracak kalitede olmalı ki, bu sezon yeni başlamışçasına stada gelmeli taraftar.

Hektor  Cuper. Bu isimde ilk tecrübesini Türkiye de Ordu sporda yaşayacak. Gerçi vatandaşı var, ona sahada yardımcı olacak. Bu konuda bilgileri de almıştır tecrübeli teknik adam. Culio dan.  Ordu sporun eksik yerleri belli. Bu takımın defansına orta alanına ve forvetine alacağı kaliteli üç isim ile ikinci devre çok daha başarılı olacağını biliyorum.

Fazla söze gerekte yok. Hayırlı  olsun.

Bana bir Ordu sporlu olarak sorsalar ben yabancı hoca ile çalışılmasının yanında yerli hoca ile yola devam edilmesine evet derim de bu saatten sonra kim olur derseniz susarım..Benim de yapacağım bu olurdu.Bu saatten sonra Taraftara düşen destek tam destek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum