Havuz Açıldı Fiyatı FAHİŞ

Havuz Açıldı Fiyatı FAHİŞ

Ordu kentin bu haberinden sonra bu tesisin fiyatları 5 yıldızlı otel fiyatından halkın yararlanabileceği makul fiyata iner.Yüzmeyi denizde değil havuzda güvenli bir şekilde çocuklara öğretebilirsek denizde boğulma vakalarının yaşanmamasını sağlamış oluruz

 

19899

Selçuk Çelik

Ordu gençlik hizmetleri spor il müdürlüğüne bağlı değilmi burası yani devletin havuzu,.
 
Yazı az yaşadığımız için ilimizde deniz sevdamız kışında devam eder.
Yüzmeyi denizde değil havuzda güvenli bir şekilde çocuklara öğretebilirsek denizde boğulma vakalarının yaşanmamasını sağlamış oluruz.
 
Olimpik havuz resimden gördüğüm kadarıyla burası. Ordu kentin yayınladığı resimler ve havuzun fahiş fiyatını biz halka açıkladığı için teşekkür ederiz.
 
Ordu kentin bu haberinden sonra bu tesisin fiyatları 5 yıldızlı otel fiyatından halkın yararlanabileceği makul fiyata iner.
 
 
Havuz Açıldı Fiyatı FAHİŞ
 
 

Ordu'da 2009 yılının Nisan ayında yapımına başlanan Olimpik Yüzme Havuzu, hizmet vermeye başladı.

 

Vali Orhan DÜZGÜN, Durugöl Spor Kompleksi içinde yapımı tamamlanan ve yüzme sporuna hizmet vermeye başlayan Olimpik Yüzme Havuzu’nu gezdi. 50 metre uzunluğa, 25 metre genişliğe ve 3 metre 10 santim derinliğe sahip olan Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu'nu beraberinde, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa GÜRBÜZ, İl Genel Meclisi Başkanı Engin TEKİNTAŞ, Vali Yardımcısı Mahmut AĞBAL, İl Emniyet Müdür Vekili Ali İhsan ŞENTÜRK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ, bazı daire müdürleri ile birlikte gezen Vali Orhan DÜZGÜN, havuzda antrenman yapan Umut Spor Kulübü yüzücü ve eğitmenleri ile bir süre sohbet etti.

 

Resmi açılışı daha sonra yapılacak Olimpik Yüzme Havuzunun, yüzme sporuna hizmet vermeye başladığını belirten Vali DÜZGÜN, "Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Olimpik Yüzme Havuzunun inşaatı geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. Bugünden itibaren vatandaşlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Resmi açılışını, çevre düzenlemeleri bittikten sonra daha ileri bir tarihte yapacağız. Resmi açılış öncesinde havuzun vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu duyurmak amacıyla burayı ziyaret ettik.”dedi.

Olimpik Havuz içerisinde küçük çocukların yüzme öğrenebilmeleri için çırpınma havuzları oluşturulduğunu belirten Vali DÜZGÜN, şunları kaydetti: “Burada çocuklarına yüzme öğretmek isteyen vatandaşlarımız için yüzme havuzu içinde çırpınma havuzları dediğimiz 1 ile 1,5 metre derinliklerinde ayrı bölümler oluşturduk. Bu bölümlerde vatandaşlarımız çocuklarına yüzme öğretebilecekler ve yüzme bilmeyenler girebilecek. Burada sürekli görevlilerimiz ve cankurtaran olacak. Çocuklarımız yüzme eğitiminin verilebileceği bir havuzumuz olmadığı için Giresun’a giderek yüzme öğreniyorlardı. Bundan sonra Ordu’da bu hizmeti bulabilecekler.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum