GÜNAH ÇIKARMAK

GÜNAH ÇIKARMAK

Maçlar bitsin. Başkan konuşsun, o zaman doğru ne yanlış ne görürüz. Şimdi konuşulanların hepsi yıllarca her kötü sonuçta konuşulan sözlerin aynısı. Bir söz ne ilerde nede geride. Yaşadıklarımızın tekrarı. Dışarıdakilerin içerdekilerden çok daha fazla bilg

 

GÜNAH ÇIKARMAK

Mustafa KÖKSAL

Ordu spor takımının maçları ve ümitleri azalınca günah çıkaran  çok insan olacaktır.” Şu olsa idi, falancı gitmese idi, şu oyuncuları niye yolladılar” diyerek her yerde sürekli konuşmanın yorumlar yapmanın anlamı yok ki.

“GOSSO-YALÇIN- HAKAN- ABDURRAHMAN-ONUR” kalsa idi, “CLİO” bu kadar sözü etmese idi, Ordu spor bugün ligi 7 yada 8. Sırada bitirirdi için filozof olmaya gerek yok ki. Bunu sağır sultanda biliyor, yönetimde, başkanda.

Nitekim başkanda  özetle “Cuper  ne istedi ise aldık, istemediklerini yolladık, ona fazla sabrettik, duygusal olduk, futbolda olmayan işleri hocanın azgına bakarak yaptık, işte sonuçta buradayız “diyerek herkesin bildiğini konuşmak istediğini söyledi. 

Bunları herkes söyledi, şimdide mali durum neyi merak etti dışarıdaki insanlar ve spor adamları ile basın. Borç şu kadar milyar bu kadar milyar olmuş gibi afaki konuşmalarda resmi yerden gelmeyen bir söze rağmen konuşulunca morallerde bozulmuyor değil..

Başkan açıklasın…Bunu diyorlar. Başkan mali müşavir, ayağına yada takımın geleceğine maddi kurşunlar sıkacak kadar aptal mı? Siz düşünüyorsunuz da başkan ve yönetimi düşünmeden hovardaca işler mi yapıyor?

Bırakın bu hayali ticari işleri…

Konuşmaları, boş yoruma dayalı işleri. Bırakında yetkili ağız konuştuğunda hep beraber bizlerde basın ve kalemler olarak o zaman yazacağımızı yazalım. Şimdi vardığımız yerdeki görüntü ,bomboş gürültü ile kapkara bir oda.

Sonuç yok, görünen köy yok, gidilecek yol yok.

Biri diyor ki 50 biri diyor ki 100 trilyon borç. Ordu spor battı desene. Süper ligdeki o paralarda gelmeyecek, servetini verse başkan kendini de kurtaramaz!Beyler karşınızdaki sportif olarak hatalar yapsa da asla parasal hata yapacak kişi değil. Buradakiler rahat, yönetim sportif olumsuzluğun yanında diğer işlerde rahat. Dışarıdakiler de rahat olsun.

Maçlar bitsin. Başkan konuşsun, o zaman doğru ne yanlış ne görürüz. Şimdi konuşulanların hepsi yıllarca her kötü sonuçta konuşulan sözlerin aynısı. Bir söz ne ilerde nede geride. Yaşadıklarımızın tekrarı. Dışarıdakilerin içerdekilerden çok daha fazla bilgisi olunca içerdekilerde şaşkın şaşkın bakıyorlar…

Nerde bunlar diye.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum