GS- ORDU Maçı Saat 20'de

GS- ORDU Maçı Saat 20'de

Galatasaray lig tarihi boyunca Orduspor ile sahasında oynadığı 10 maçta da yenilmedi. Oynanan 10 maçta 8 kez Galatasaray kazanırken 2 maç berabere bitti. Galatasaray son 7 iç saha maçında Orduspor'u yenerken toplamda oynanan 21 maçta 11 kez galip geldi. O

GS- ORDU Maçı Saat 20'de
 
Galatasaray için rövanş vakti geldi çattı... Sezonun ilk yarısında deplasmanda kozlarını paylaştığı Orduspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Cim Bom, sezonun ilk yenilgisiyle tanışmış ve şampiyonluk yarışında önemli bir yara almıştı. Sarı-Kırmızılı ekip bu kez Ordu'yu TT Arena'da ağırlayacak.
21231Didier Drogba, Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder gibi isimlerin bir arada forma giyeceği Galatasaray'da hedef, Ordu'dan rövanşı alıp, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak. Teknik direktör Fatih Terim işte bu yüzden rotasyondan uzak duruyor. Ayrıca bu karşılaşmada Sneijder'e göre revize edilen çift santrforlu sistem de denenecek. Hollandalı yıldız iki golcünün arkasında serbest adam görevine soyunacak. Melo cezalı olduğu için orta bölgede Selçuk, Hamit ve Yekta üçlüsü görev yapacak.
 
Semih son anda sakatlandı 
 
Bu arada bir değişiklik de savunmada yaşanacak. Dün akşam yapılan idmanda sakatlanan Semih Kaya kadrodan çıkarıldı. Genç savunmacının yerine Gökhan Zan'ın görev yapması bekleniyor. Semih'in tedavisi ise Florya'da devam edecek.
 
İki takımda kart durumu 
 
Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Felipe Melo forma giyemeyecek ve bu maçla birlikte cezası tamamlanacak. Aslan'da ayrıca Dany, Semih ve Amrabat kart sınırında bulunuyor. Dany ve Amrabat bugün sarı kart görürlerse, haftaya Eskişehir'de görev yapamayacak. Ordu'da ise Garcia, Ferhat Çökmüş, Nizamettin, Umbides, Abdülkadir ve Atila Turan ceza sınırında bulunan isimler.
 
Ligde örneği yok! 
 
 
Galatasaray lig tarihi boyunca Orduspor ile sahasında oynadığı 10 maçta da yenilmedi. Oynanan 10 maçta 8 kez Galatasaray kazanırken 2 maç berabere bitti. Galatasaray son 7 iç saha maçında Orduspor'u yenerken toplamda oynanan 21 maçta 11 kez galip geldi. Orduspor 1983-84 sezonunda sahasında Galatasaray'ı 3-0, bu sezon da 2-0 yenerken diğer 8 maç berabere sona erdi.
 
Muhtemel ilk 11'ler 
 
Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Sneijder, Drogba, Burak
Orduspor : Fornezzi, M.Garcia, Müslüm, Ayila, Ferhat Ö., Umbides, Nizamettin, Şamil, Ali, Stancu, Barral Hakem: Serkan Çınar
 
Saat : 20.00
Stat : TT Arena
 
http://www.spothaber.com/haber/14342/galatasaray-orduspor-maci-ne-zaman-saat-kacta.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.