Giresunspor'dan sağ duyu çağrısı geldi

Giresunspor'dan sağ duyu çağrısı geldi

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor’u ağırlayacak olan Giresunspor’da kulüp başkanı Fatih Kitapçı...

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor"u ağırlayacak olan Giresunspor"da kulüp başkanı Fatih Kitapçı, Karadeniz derbisine galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.
Giresunspor ve Orduspor"un iki ezeli rakip olduğu kadar iki kardeş kulüp olduğunu, çok çetin bir mücadelenin kendilerini beklediğinin altını çizen başkan Kitapçı, “Saha içinde kazanmak için her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ama saha dışında en ufak bir taşkınlık istemiyoruz” dedi.

“SEZONU 3 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ”
Pazar günkü karşılaşmanın büyük heyecana sahne olacağını ifade eden Kitapçı, “Sezonun artık sonuna geldik. Kaderin cilvesi ki son maçta da kendi sahamızda Orduspor ile oynayacağız. Bu maç bizim için prestij maçı. Fakat kesinlikle kendi taraftarlarımız önünde Orduspor"u yenmek istiyoruz. Orduspor"un play-off iddiasını sürdürmesi bizi ilgilendirmiyor. Biz her karşılaşmaya olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Sezonu galibiyetle kapatmak hedefindeyiz” diye konuştu.

Biletler satışa çıktı
Giresunspor ile Orduspor arasında oynanacak olan Karadeniz derbisinin biletleri satışa sunuldu.

Pazar günü saat 15.00"da Atatürk Stadı"nda oynanacak zorlu doksan dakikayı izlemek isteyen taraftarlar, bugünden itibaren Gürfa Döviz"den biletlerini alabilirler.

Yeşil-beyazlı Giresunspor taraftarlarının, satışa çıkarılan biletlere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Giresunspor orta sahasının etkili isimlerinden Tolga Çavdar, Orduspor maçında gol atmayı çok istediğini fakat alınacak 3 puanın her şeyden önemli olacağını söyledi.

Giresunspor camiası için Orduspor maçında alınacak galibiyetin ne kadar önemli olduğunu bildiklerini belirten Tolga, “Sezon başından bu yana çok önemli maçlar oynadık. Ve şimdi önümüzde sadece bir maç kaldı. O da, Orduspor ile oynayacağımız derbi maç. Bu karşılaşmanın taraftarlarımız için ne anlam taşıdığını çok iyi biliyoruz. Bu yüzden pazar günü sahaya ekstra bir motive ile çıkacağız. Yeşil-beyazlı taraftarlarımız merak etmesinler, Orduspor"u yenip sezonu galibiyetle kapatacağız” dedi.

Derbi maçta gol atmayı çok istediğini dile getiren Tolga, “Giresunspor forması altında iki golüm var ikisi de deplasman maçlarında. Benim en büyük isteğim kendi sahamızda gol atabilmek. İnşallah bu isteğimi Ordu maçında gerçekleştiririm. Ama benim gol atmamdan daha ziyade takımın galip gelmesi önemli” diye konuştu.

Yeşil-beyazlılarda moraller yerinde
Orduspor ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdüren Giresunspor"da, yapılan antrenmanlar neşe içinde geçiyor.

Dün saat 16.00"da Atatürk Stadı"nda yaptığı çift kale maç ile Pazar günkü karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar, taktik ağırlıklı bir idman yaparken yapılan antrenmanda oyuncuların son derece hırslı oldukları görüldü.

Giresunspor, bugün yapacağı son çalışmayla Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Yeşil-beyazlı Giresunspor taraftarları, Pazar günkü Ordu maçında tribün şov yapmaya hazırlanıyor.

İki takım arasındaki ezeli rekabet nedeniyle Orduspor karşılaşmasına özel olarak hazırlanan Çotanaklar, pazar günkü maç öncesi Atatürk Stadı"nı yarın pankartlarla süsleyecek.

Zorlu doksan dakikanın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımlarına her zamanki gibi destek olacak olan yeşil-beyazlı taraftarlar, aynı zamanda maçta yapacakları tezahüratlarla rakip takım taraftarlarına göndermelerde bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.