Giresunspor'da gurbetçi trafnseri

Giresunspor'da gurbetçi trafnseri

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, iç transferde Emre Karaman ve dış transferde de Karlsruher'den Aykut Akgün ile sözleşme imzalandı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, iç transferde Emre Karaman ve dış transferde de Karlsruher'den Aykut Akgün ile sözleşme imzalandı.


Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal, 2008-2009 sezonu için güçlü bir takım kurma çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Transfer görüşmelerini Giresunspor'a faydası dokunabilecek futbolcularla gerçekleştirdiklerini dile getiren Sandal," Futbolcu transferlerinde hata yapmak istemiyoruz. Giresunspor'a faydalı ve bizi iyi yerlere taşıyabilecek futbolcularla ilgileniyoruz. Transferlerde ince eleyip, sık dokuyoruz" dedi.


İç transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak bugüne kadar pek de olumlu sonuçlar alınamadığını dile getiren Sandal, birkaç gün içerisinde iç transferi sonlandırmak istediklerini vurguladı.


Sandal, iç transfer görüşmelerinde Fırat Sezer'den sonra Emre Karaman'la da anlaşarak sözleşme imzaladıklarını aktararak," Emre Karaman, 3 sezondur Giresunspor forması giyiyor. Bugüne kadar Giresunspor'a önemli katkıları oldu. Bundan sonra da Giresunspor'a katkı yapmaya devam edecektir.

Dış transferlerde de görüşmelerimize devam ediyoruz. Giresunspor'a önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Almanya Bundesliga takımlarından Karslruher forması giyen Aykut Akgün'le de anlaşarak, sözleşme imzaladık" diye konuştu.


Giresunspor'un yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz tarihinde kulüp tesislerinde başlayacaklarını dile getiren Sandal, 20 Temmuz tarihine kadar çalışmaların Giresun'da sürdürüleceğini belirterek, şöyle konuştu:
"20 Temmuz tarihinde Bolu'da kamp yapacağız. 3 Ağustos tarihine kadar burda çalışmalarımızı sürdürdükten sonra 6-22 Ağustos tarihinde Ankara Kızılcahamam'da yeni sezon öncesi 3 etap kampını gerçekleştirecğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek, ligde başarılı sonuçlar almak istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.