"Giresunspor' a her türlü desteği sağlayacağız"

"Giresunspor' a her türlü desteği sağlayacağız"

Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresunspor'un kalıcı maddi gelirlere sahip olması için kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

Vali Taşkesen, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel ve Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Yeşil-beyazlı kulübe kalıcı gelirler sağlanması için nelerin yapılabileceği konuşuldu.

 Giresunsporlu yöneticilerin, Valilik ve Belediye'den bazı taleplerde bulunduğunu belirten Vali Taşkesen, "Giresunspor yönetim kurulu tarafından akaryakıt istasyonu yapımı, şehiriçi dolmuş hatlarının sağlanması ve sosyal tesis yapılması için Giresun Şehiriçi Geçişi sonrasında ortaya çıkan dolgu alanında yer taleplerini gerek bize, gerekse de belediyeye iletti.

Bu talepleri yaptığımız toplantıda değerlendirdik. Giresunspor'un kalıcı maddi gelirlere sahip olması için kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde her türlü desteği sağlayacağız. Bunun garantisini veriyoruz" dedi.

Giresunspor'un istikrarlı ve iyi bir yönetim kuruluna sahip olduğunu vurgulayan Taşkesen, bu nedenle yönetim kuruluna gerekli desteklerin verileceğini kaydetti.

Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ise amaçlarının kulübün kalıcı gelirlere kavuşması olduğunu dile getirerek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.