Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası

Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası

Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası Tokat'ta başladı.

Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda 28 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası için seremoni yapıldı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Arkas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tofaş, Samsun DSİ, Adana DSİ ve Çankaya Belediyesi takımlarının katıldığı şampiyonada ilk 3 gün, 4'er maç oynanacak.

Bu arada, günün ilk maçlarında Samsun DSİ, rakibi Ankara Çankaya Belediyespor' u 3-2 yenerken, bir diğer karşılaşma ise Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 25-19, 25-18 ve 25-22'lik setlerle 3-0 mağlup etti.
Beşiktaş Genç Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Osman Kahraman, Fenerbahçe gibi ciddi bir rakibi 3-0 yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Hedefimiz grupta birinci olmak" dedi.

Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Sinan Düldar ise şampiyonaya kötü başladıklarını kaydederek, "İlk gün için kötü bir oyundu, 3-0 mağlup olduk. Temennimiz önümüzdeki maçları alarak yarı finale kalmak" diye konuştu.

Şampiyonanın ilk gününde ayrıca Adana DSİ ile Arkas, Bursa TOFAŞ ile de İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları karşılaşacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.