Gelecekteki Orduspor

Gelecekteki Orduspor

Oyuncu kardeşlerimiz ne diyor, bu gidişte transfer tahtasının kapalı olabileceğinin altını çizmiş ki, bu tablo spor kulüpleri için çok vahim , bura dan sayın Mustafa Köksal , sayın Murat Gürsoy veya son zamanların aşina yüzü , sayın Salih Ziya Cörüt abimi

Gelecekteki Orduspor

Ad Soyad: ali taç

Tel: 0 537 959 25 18
E-Posta: [email protected]

Evet sevgili dostlar , en son okuduğum habere göre , Nizamettin Çalışkan ve Ferhat Çökmüş haberine bakılırsa alacaklarla ilgili tablonun gelecekte orduspor gibi yarım asırlık çınarın ne hale düştüğünü açık bir resmidir.

Oyuncu kardeşlerimiz ne diyor, bu gidişte transfer tahtasının kapalı olabileceğinin altını çizmiş ki, bu tablo spor kulüpleri için çok vahim , bura dan sayın Mustafa Köksal , sayın Murat Gürsoy veya son zamanların aşina yüzü , sayın Salih Ziya Cörüt abimin bir açıklama yapmasını bekliyorum.

Kaldı ki ben bu furyanın iki oyuncu kardeşimle ,kalacağını hiç düşünmüyorum, buradan geçen açıklama yapan Fikret Ayabakan büyüğümü tebrik etmek isterim ,

çünkü yazısında bu vahim tablonun altını çizmişti ,ne yazık ki oda benim gibi yazdığıyla kalmıştı, yine de tebrikler çoğuna göre tehlikeye dikkat çekmişti.

Ne olabilir diye soracak olursanız, ilk kongrede bu takımın borçları herkes tarafından kesin bilinmesi gerekir ve de gereği kongrede yapılmalı aksi halde tusunami görmüşten beter oluruz.

Buradan iki kişi adınada bir çift sözüm olacak ,

Biri Sayın Levent Yıldırım abim, ikincisi ise sayın Hasan Çebi sizler bu şehrin itibarlı ve saygın şahsiyetlerisiniz .Orduspor yönetiminden istifa ettiniz lakin istifa gerekçeniz çok kapalı vede klışeleşmiş türdendi. Bana göre bu şehrin mümtaz şahsiyetleri olarak çıkıp kamuoyu ögnün de, bildiklerinizi açıklamalısınız çünkü bu şehre karşı sorumluluklarınız var, aksi halde ,toplum vijdanında sorumlu olursunuz ,

lütfen yanlış anlamayın çünkü bende sizlere çok saygı duyuyorum , ama her şeye rağmen bu reaksiyon, sizler için toplumsal bir görev. 

Birde sayın Salih Cörüt Tahsin hocamı övmüş lakin bu borç sarmalı olurken, sayın Tahsin Türkmen hocam bu oluşumun içinde degilmiydi ,bu tablonun muhataplarından biri kendisi degilmiydi,

sayın Cörüt yoksa bu yazıyı birilerinin ricası üzerine mi yazdı, yoksa yazmayı kendine görevmi adletti ,doğrusu bunuda çok merak ediyorum. 

Sevgili dostlar Ordusporumuz un transfer tablosunu merak edenler, internetten oyuncuların istatistiklerine baksın, gerçekleri çok net görebilir.

Kimin vezir yapıldığını kararını ondan sonra verin .

Kalın saglıcakla .

Ad Soyad: ali taç
Tel: 0 537 959 25 18
E-Posta: [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum